2015-10-05 12:50:05
Φωτογραφία για ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΗ : ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Στη συγκλονιστική παρουσία των οπαδών του Ολυμπιακού στον πρώτο επίσημο αγώνα της ομάδας μπάσκετ Γυναικών με αντίπαλο τον Σπόρτιγκ, αναφέρθηκε η Ελένη Καπογιάννη.

Η προπονήτρια των ερυθρόλευκων λίγη ώρα μετά το επιβλητικό 54-91 απέναντι στην ομάδα των Πατησίων, με το οποίο ο Ολυμπιακός προκρίθηκε άνετα στην Τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, με δηλώσεις της στην επίσημη ιστοσελίδα των ερυθρόλευκων, στάθηκε στον απίστευτο λαό του Θρύλου :

«Ξεκινήσαμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας, ας μην ξεχνάμε τις ιδιαιτερότητες που κρύβουν τα παιχνίδια κυπέλλου που είναι νοκ αουτ, με τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας και χωρίς να πιάσουμε μεγάλα στάνταρ απόδοσης καταφέραμε τον στόχο μας που δεν ήταν άλλος από μια νίκη. Είμαστε χαρούμενοι, ευχαριστούμε τον κόσμο του Ολυμπιακού που ήταν κοντά μας και συνεχίζουμε την προετοιμασία μας για τον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος την επόμενη εβδομάδα.»


Από την πλευρά της η Ανθή Μπαλτά τόνισε τα εξής:

«Ήταν το πρώτο παιχνίδι της ομάδας μας, δεν μας ενδιέφερε το γεγονός ότι η αντίπαλος μας είναι μια ομάδα της Α2, εμείς έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένες, να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Νομίζω ότι καταφέραμε να κάνουμε μια καλή αρχή για την ομάδα του Ολυμπιακού, ο κόσμος που ήρθε στο γήπεδο για να μας υποστηρίξει σίγουρα έφυγε ικανοποιημένος. Θέλουμε την στήριξη του κόσμου, πλέων θα παίζουμε και για αυτούς και ελπίζω σήμερα να ήταν μόνο η αρχή και στα εντός έδρας παιχνίδια να έχουμε την υποστήριξή τους.»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ