2015-10-05 17:20:10
Φωτογραφία για ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΑΛΛΑ... ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΙΛΒΑ!
Ο Μποτία στην αρχή της σεζόν, εξαιτίας και του τραυματισμού του στην προετοιμασία έχασε έδαφος στην αρχή της χρονιάς και έμεινε δικαιολογημένα αρκετά... πίσω στις επιλογές του Μάρκο Σίλβα.

Σιόβας, Βούρος και αργότερα Ντα Κόστα ήταν οι βασικές επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού, αλλά μετά τον τραυματισμό του Ντα Κόστα και την αποθεραπεία του Μποτία, ο Ισπανός μπακ επανήλθε στο βασικό σχήμα.

Στον αγώνα με τον Πλατανιά και μετά από τη μεγάλη του αποχή έδειξε έξω από τα νερά του, έκανε ένα τραγικό λάθος, αλλά από εκεί και πέρα άρχισε σιγά σιγά να βρίσκει τα πατήματά του. Τόσο στην Ξάνθη, στο Λονδίνο με την Άρσεναλ, όσο και χθες στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός και με τον (επίσης ανεβασμένο) Σιόβα δημιούργησαν ένα ισχυρό κέντρο άμυνας.

Ο Μάρκο Σίλβα βλέπει ότι μπορεί πλέον να στηρίζει τα πλάνα του και στον Ισπανό στόπερ χωρίς... φόβο και μάλιστα χθες στο τέλος της αναμέτρησης της Τούμπας έσπευσε να τον συγχαρεί για την εκ νέου σπουδαία απόδοσή του.

Και ο Μποτία λοιπόν στην "φαρέτρα", μετά τον επίσης ανεβασμένο Κασάμι... Αν μπουν εξίσου "καλά" και οι Μασουακού, Ερνάνι, αλλά και με την θέμα ημερών επιστροφή του Μανιάτη, τότε θα μιλάμε για κάτι περισσότερο από ένα υπερ-πλήρες ρόστερ.

Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι σε ρυθμό προπονήσεων έχουν μπει και οι Γούτας και Μπεν... 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ