2015-10-05 23:53:44
Φωτογραφία για ΠΑΡΟΛΙΓΟΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ... ΑΠΟ «ΝΤΟΥ» ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 4
Παρολίγον τραγωδία εχτές στο γήπεδο της Τούμπας στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, καθώς περίπου 4.000 οπαδοί του ΠΑΟΚ επιχείρησαν να εισέλθουν με... "ντου" στην Θύρα 4 του σταδίου, χωρίς εισιτήριο φυσικά. Αμέσως οι φύλακες του γηπέδου έκλεισαν τις πύλες και υπήρξε συνωστισμός 5.000 περίπου ανθρώπων έξω από τα τουρνικέ.

Όσο περνούσε η ώρα και η έναρξη του αγώνα πλησίαζε τόσο ο... εκνευρισμός και η ταλαιπωρία αυξανόταν, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ να παίρνουν σκάλες(!) και να πηδούν από τα τουρνικέ μέσα στο γήπεδο της Τούμπας χωρίς βέβαια τον απαραίτητο έλεγχο αλλά και χωρίς εισιτήριο.

Δηλώσεις σχετικά με το θέμα έκανε ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ηλίας Γεροντίδης, στον Arena FM:

«Οι φύλακες έκλεισαν τις πόρτες για αυτοπροστασία, γιατί οι οπαδοί που δεν είχαν εισιτήριο προσπάθησαν να κάνουν “ντου” για να μπουν στο γήπεδο. Κάποιοι από τους φύλακες προπηλακίστηκαν και κάποιοι ήρθαν σε μένα και παραπονέθηκαν ότι χτυπήθηκαν.

Τα έξι πορτάκια έγιναν τέσσερα. Σε ένα γήπεδο που δεν έχει περιβάλλοντα χώρο για προέλεγχο είναι δύσκολη η κατάσταση. Έπεσαν πάνω όλοι όσοι δεν είχαν εισιτήριο, και ήταν παρά πολύς ο κόσμος αυτός. Υπήρχε μεγάλη ταλαιπωρία των φιλάθλων και έδωσα εντολή για να μπουν εκεί. Δεν προλάβαμε όμως να γλιτώσουμε την καθυστέρηση.

Αυτοί που προσπάθησαν να μπουν μέσα στις κερκίδες χωρίς εισιτήριο ήταν περίπου 4-5.000. Οι μπροστά δεν είχανε εισιτήριο και οι υπόλοιποι στριμωχτήκανε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ