2015-10-06 00:17:21
Φωτογραφία για Η απάντηση της Apple στον νέο Malware YiSpecter
Νωρίτερα σήμερα αναφερθήκαμε σε μια καινούργια επίθεση Malware στο λειτουργικό του ios που εγκαθιστά κακόβουλο λογισμικό ακόμη και χωρίς να υπάρχει jailbreak.  Αν και ακόμη η Apple δεν έχει πάρει επίσημη θέση αφού έχουν ενημερωθεί από τις πρώτες ώρες που ανακαλύφθηκε ωστόσο εκπρόσωπος της εταιρίας έσπευσε να καθησυχάσει τους χρήστες λέγοντας . " Το πρόβλημα ισχύει μόνο για τους χρήστες των παλαιότερων εκδόσεων του iOS, το οποίο, κατεβάζει το κακόβουλο λογισμικό από μη έμπιστες πηγές - είπε ο εκπρόσωπος της Apple. - Έχουμε κλείσει αυτό το πρόβλημα στο iOS 8.4/ 9 που μπλοκάρει μια εφαρμογή για να διανείμει αυτό το κακόβουλο λογισμικό.

Ενθαρρύνουμε τους χρήστες να εγκαταστήσουν την πιο πρόσφατη έκδοση του iOS για να προστατεύονται από τυχόν κακόβουλο λογισμικό. Μπορούμε επίσης να τους ενθαρρύνουν να κατεβάσετε περιεχόμενο μόνο από αξιόπιστες πηγές, όπως το App Store και να δώσουν προσοχή σε οποιαδήποτε προειδοποίηση που εμφανίζεται πριν από τη λήψη της εφαρμογές. "

Τον "YiSpecter", τον πρωτοσυναντήσαμε τον Οκτώβριο του 14 όταν σαν player έπαιζε περιεχόμενο με πορνό από άγνωστες πηγές και εγκαθιστάτε στην συσκευή μόνος του από εφαρμογές αγνώστου προελεύσεως argonaytis-iphone
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ