2015-10-06 09:07:11
Φωτογραφία για 8.400 Πατρινοί κινδυνεύουν να μείνουν στο δρόμο...
Τον ύπνο τους έχουν χάσει 8.400 Πατρινοί συμπολίτες μας, οι οποίοι ανά πάσα στιγμή κινδυνεύουν να βρεθούν κυριολεκτικά στον δρόμο, εάν οι τράπεζες ενεργοποιήσουν τις διαδικασίες πλειστηριασμών και εξώσεων λόγω μη εξυπηρέτησης των «κόκκινων» δανείων τους, στο πλαίσιο της ανακεφαλαιοποίησής τους.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του γραφείου της ΕΚΠΟΙΖΩ στην Πάτρα, Τάσο Νικολαδάκη, τα τελευταία χρόνια περίπου 12.000 Πατρινοί έχουν ζητήσει της βοήθεια της Ένωσης, αφού ήταν δύσκολο έως ακατόρθωτο να ανταποκριθούν στις δανειακές τους υποχρεώσεις, με το 70% από αυτούς να ζουν σε αναμμένα κάρβουνα, μιας και ελλοχεύει πλέον ο κίνδυνος να ζήσουν σε σκηνές, λόγω… ανακεφαλαιοποίησης των Τραπεζών!

Επιπροσθέτως, όπως αποκάλυψε ο κ. Νικολαδάκης στο PatrasTimes.gr δεν είναι λίγοι και οι αγρότες που έχουν υποθηκεύσει μερίδιο της γης τους λόγω μη εξυπηρετούμενων δανείων τους.

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές και τα τεχνικά κλιμάκια το ζήτημα της ανακεφαλαιοποίησης, με την κυβέρνηση να ψάχνει για ισοδύναμα μέτρα, θέλοντας να αποφύγει το ενδεχόμενο κουρέματος ομοόγων, μετοχών και καταθέσεων, αλλά και το μεγάλο "αγκάθι" των πλειστηριασμών από τα μη εξυπηρετούμενα "κόκκινα" δάνεια. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ