2015-10-06 10:38:11
Φωτογραφία για Double-Double ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΤΣ Ο... ΣΛΟΥΚΑΣ! (PHOTOS & VIDEOS)
Η Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έριξε... στο καναβάτσο τους Μπρούκλιν Νετς και μάλιστα μέσα στο… σπίτι τους με 96-101, με τον Κώστα Σλούκα να τελειώνει το ματς με double-double!

Οι αναμετρήσεις ομάδων από την Ευρώπη με ομάδες από το ΝΒΑ έχουν γίνει πλέον συνήθεια. Μία εξ αυτών έλαβε χώρα στο Barclays Center, εκεί όπου η Φενέρμπαχτσε έριξε… 100άρα στους Νετς!

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράνοβιτς σούταρε με 52.4% στα τρίποντα, ενώ μοίρασε και 10 τελικές πάσες περισσότερες. Κάπως έτσι πήρε μία νίκη αλά... ΝΒΑ, δείχνοντας πως βρίσκει ρυθμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Εκ των κορυφαίων της Φενέρ ήταν ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Κώστας Σλούκας, ο οποίος μέτρησε 11 πόντους κι ισάριθμες ασίστ, ενώ πρώτοι σκόρερ ήταν οι Βέσελι (18π.), Μπογκντάνοβιτς (17π.) και Ντατόμε (16π.). Μάλιστα, ο διεθνής γκαρντ ήταν κι εκείνος που έβαλε τους δύο τελευταίους πόντους του ματς με εύστοχες βολές στα -3’’ για το φινάλε.

Όσο για τους ηττημένους Νετς; Ο Μπρουκ Λόπεζ μέτρησε 18 πόντους, ο Έλινγκτον σταμάτησε στους 16, ωστόσο η προσπάθεια τους δεν ήταν αρκετή.

Δείτε βίντεο και στατιστικά:
olympiacos-blog
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ