2015-10-06 22:42:22
Φωτογραφία για Έκαψαν τη χασισοφυτεία στον Άγιο Κωνσταντίνο... [photo+video]
Αργά το βράδυ ολοκληρώθηκε η επιχείρηση της αστυνομίας στην φυτεία με τα δενδρύλλια ινδικής κάνναβης στην περιοχή ανάμεσα στον Άγιο Κωνσταντίνο και τα Καμένα Βούρλα στη Φθιώτιδα Λόγω του δύσβατου της περιοχής, κρίθηκε πως τα δενδρύλλια δεν θα μπορούσαν να μετακινηθούν για να καταστραφούν και έτσι οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας παρουσία εισαγγελέα έκαψαν επί τόπου τα 1024 δενδρύλλια, ύψους από 1,5 εώς 3 μέτρα, ενώ στο σημείο ήταν και πυροσβέστες από τον Άγιο Κωνσταντίνο και την Λαμία προκειμένου η καύση να είναι ελεγχόμενη και να μην υπάρχει κίνδυνος επέκτασης της φωτιάς.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν  άνδρες της A΄ & Β΄ ΟΠΚΕ της Δ.Α. Φθιώτιδας της Β΄ ΟΠΚΕ της Δ.Α. Βοιωτίας και της Ασφάλειας Λαμίας.

Τα ξημερώματα οι άνδρες της Α΄ ΟΠΚΕ Φθιώτιδας πάνοπλοι, με αλεξίσφαιρα γιλέκα και ασπίδες έκαναν έφοδο για να εντοπίσουν τους καλλιεργητές.

Στην φυτεία όμως δεν υπήρχε κανείς και έτσι ανέλαβαν δράση οι αστυνομικοί της ασφάλειας.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται καθώς όπως τόνισε στα Αναλυτικά Γεγονότα του STAR Κεντρικής Ελλάδας ο αστυνομικός διεθυντής Φθιώτιδας Μιχάλης Πάππος,  στο πρόχειρο κατάλυμα που υπήρχε στη φυτεία, εντοπίστηκαν στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν στην ταυτότητά τους.

Μεγάλη χασισσοφυτεία στον  Άγιο Κωνσταντίνο... από LAMIASTARGR
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ