2015-10-07 00:10:12
Φωτογραφία για ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΗ... ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΓΙΑ ΣΙΛΒΑ!
Η εξαιρετική εκκίνηση που έχει κάνει ο Ολυμπιακός στη σεζόν και τα αποτελέσματα σε «Emirates» και Τούμπα, έχουν κάνει τους πάντες να... ασχολούνται με τον Θρύλο, αλλά και με τον άνθρωπο που βρίσκεται στον πάγκο του.

Συγκεκριμένα, η «A’ Bola» κάνει αναφορά στους Πορτογάλους προπονητές που δουλεύουν στην Ευρώπη, και μέσα σε αυτούς που έχουν αξιοπρόσεκτη πορεία, είναι και ο Μάρκο Σίλβα.

«Ο Μάρκο Σίλβα βρίσκεται σε άνοδο. Μετά τη νίκη έκπληξη, στην έδρα της Άρσεναλ (3-2), ο Ολυμπιακός έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που κέρδισε στην Αγγλία στο Champions League και... έσβησε τις 12 ήττες σε ισάριθμες επισκέψεις στο Νησί.

Ο πρόεδρος του συλλόγου του Πειραιά, ο Ευάγγελος Μαρινάκης, παραδέχθηκε πως ήταν η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του συλλόγου. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού επαινούν ήδη τον Μάρκο Σίλβα», γράφει το δημοσίευμα.

Όπως είναι λογικό οι συμπατριώτες του ασχολούνται ιδιαίτερα με τον Μάρκο Σίλβα και τα όσα έχει καταφέρει μέχρι στιγμής στον νταμπλούχο Ελλάδας.

Το «διπλό» στο Νησί ταρακούνησε όλη την Ευρώπη, ενώ ο εμφατικός τρόπος με τον οποίο ο Θρύλος πέρασε από την Τούμπα, έδειξε σε όλους πως κάτι... πολύ καλό δημιουργείται φέτος στο Λιμάνι και φυσικά η δουλειά του Σίλβα δεν περνάει απαρατήρητη από κανέναν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ