2015-10-07 07:38:11
Φωτογραφία για Η ικανότητες του νέου Dell XPS 12
Μία σειρά διαρροών έχουν αποκαλύψει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του επερχόμενου Dell XPS 12 2-σε-1, το οποίο θα είναι ανανεωμένο σε κάθε επίπεδο προκειμένου να ανταποκριθεί στον έντονο ανταγωνισμό. Οι αρχικές φήμες μιλούσαν για ένα σύστημα με οθόνη ανάλυσης 4K με πολύ λεπτά bezel και με ένα περισσότερο συμβατικής σχεδίασης keyboard dock. Επιπλέον, γινόταν αναφορά σε κύρια κάμερα ανάλυσης 8 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα ανάλυσης 5 Megapixel και θύρες επικοινωνίας Thunderbolt 3 και USB Type-C. Πρόσθετες πληροφορίες ήρθαν μέσω νέων αναρτήσεων στη γερμανική ιστοσελίδα WinFuture. Πιο συγκεκριμένα, στην ανάρτηση γίνεται αναφορά στο νέο μοντέλο, το οποίο θα είναι «σύντομα διαθέσιμο», το οποίο θα διαθέτει πληκτρολόγιο που θα συνδέεται μαγνητικά κατά τρόπο παρόμοιο με τα Google Pixel C και Microsoft Surface 3. 

Οι χρήστες θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ δύο keyboard dock: το ένα θα είναι εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ, ενώ το άλλο θα διαθέτει θύρα USB Type-C, δύο θύρες USB 3.0 και θύρα HDMI
. Επίσης, η συσκευή θα συνοδεύεται από stylus το οποίο θα είναι και digitizer pen. Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά η στάνταρ έκδοση οθόνης θα είναι 1080p, ενώ θα υπάρχει και μοντέλο 4K με τεχνολογία IGZO. Σε επίπεδο επεξεργαστών θα διατίθεται με μοντέλα της σειράς Core M της Intel, μνήμη RAM από 4GB έως 8GB και αποθηκευτικό χώρο SSD. Άγνωστο παραμένει το πώς θα κοστολογηθεί το νέο XPS 12, με διάφορα sites να υπολογίζουν ότι βάσει των χαρακτηριστικών του η τιμή του αναμένεται να κυμανθεί από τα 1.000 έως τα 1.300 δολάρια. Η νέα σειρά της Dell ενδέχεται να είναι διαθέσιμη κατά την περίοδο των Χριστουγέννων.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ