2015-10-07 12:02:12
Φωτογραφία για ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ... ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΑΡΣΕΝΑΛ
Η διακοπή των εθνικών πρωταθλημάτων έρχεται την καλύτερη στιγμή για την Άρσεναλ, καθώς μετά από τις δύο ήττες που έκανε στο Champions League κόντρα σε Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Ολυμπιακό, η κριτική προς την ομάδα ήταν μεγάλη.

Πλέον, η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ, έχοντας νικήσει στο ντέρμπι κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-0, κερδίζει... χρόνο να ανασυνταχθεί, αλλά και να αναζητήσει πιθανούς μεταγραφικούς στόχους, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Όπως αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ, ο τεχνικός των «κανονιέρηδων» σκέφτεται το ενδεχόμενο να προχωρήσει στην απόκτηση κάποιου επιθετικού αλλά και μέσου, προκειμένου να δυναμώσει περισσότερο το ρόστερ του.

Κάποια από τα ονόματα που έχουν ήδη ακουστεί, είναι ο Νολίτο της Θέλτα, ο οποίος πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με την ομάδα του, όντας ένας από τους πιο φορμαρισμένους ποδοσφαιριστές στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Μία ακόμα περίπτωση, είναι ο Σέρχι Σάμπερ της Μπαρτσελόνα. Πρόκειται για έναν 20χρονο αμυντικό μέσο, ο οποίος έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία και αποτελεί ένα ακόμα ταλέντο από τις περίφημες ακαδημίες των Καταλανών.

Στο μεταξύ, όπως αναφέρουν πάντα τα ξένα δημοσιεύματα, είναι πολύ πιθανό να υπογράψει νέο συμβόλαιο ο Άλεξ Ιβομπί. Ο 19χρονος Νιγηριανός ανήκει στην Άρσεναλ, έχοντας μάλιστα ακολουθήσει και το καλοκαίρι την προετοιμασία, δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία, ωστόσο αγωνίζεται με τις μικρότερες ομάδες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ