2015-10-07 17:23:19
Φωτογραφία για Μητσοτάκης για Νικολόπουλο: Είναι αισχρός και πολιτικός γυρολόγος - Δεν τον θέλω πίσω
Ως αισχρό και πολιτικό γυρολόγο χαρακτήρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον βουλευτή Αχαϊας... των ΑΝΕΛ, Νίκο Νικολόπουλο.

Το σήριαλ της νέας κόντρας στην Νέα Δημοκρατία ξεκίνησε όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι ο Νίκος Νικολόπουλος είναι από τα τελευταία άτομα που θα ήθελε να δει να επιστρέφει στην Νέα Δημοκρατία. Τότε ο Αχαιός βουλευτής απάντησε μέσω twιtter γράφοντας το εξής: «Κυριάκο στύψε κανένα λεμόνι αγόρι μου και ο νοών νοείτω».

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω και ανταπάντησε, μιλώντας στον ΣΚΑΙ Πάτρας 89,4 και στην εκπομπή «Σημείο Αιχμής» με τον Αλέξανδρο Κογκόλη και την Κωνσταντίνα Τσεγγενέ, σημειώνοντας τα εξής: «Δεν ασχολούμαι με πολιτικούς γυρολόγους σαν τον κ. Νικολόπουλο. Έχει αλλάξει τόσα κόμματα που η Νέα Δημοκρατία δεν θα γίνει ξανά καταφύγιο γυρολόγων. Δεν με αφορά ο πολιτικός του λόγος και η χυδαιότητα με την οποία εκφράζεται. Δεν τον θέλω πίσω».


ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΝΔ

Όσον αφορά την κούρσα διαδοχής στη Νέα Δημοκρατία, ο κ. Μητσοτάκης υποστήριξε πως χρειάζεται ουσιαστική ανανέωση στο κόμμα, νέα πρόσωπα με νέες ιδέες, αλλαγή δομών και η δημιουργία μιας συμμετοχικής και δημοκρατικής ΝΔ.

«Είμαι ο μόνος που έχω μιλήσει με συγκεκριμένες προτάσεις για τη Νέα Δημοκρατία του αύριο», είπε ο υποψήφιος αρχηγός του κόμματος και προσέθεσε πως θέλει να την διευρύνει, να την ξαναφέρει κοντά στα όρια της κεντροδεξιάς παράταξης.

«Μπορώ να κερδίσω τις εκλογές και να κυβερνήσω καλά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ