2015-10-07 18:09:10
Φωτογραφία για ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΣ Ο ΜΙΛΕΡ ΓΙΑ ΤΟΝ... ΜΙΛΕΡ!
Τη θλίψη του για την κατάσταση της υγείας του Γκερντ Μίλερ εξέφρασε ο Τόμας Μίλερ μιλώντας στη Bild.

Ο 69χρονος πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Γερμανία και πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Μπουντεσλίγκα (365 γκολ), πάσχει από Αλτσχάιμερ όπως έγινε γνωστό χθες και από τον περασμένο Φεβρουάριο ζει σε ίδρυμα.

Ο Τόμας Μίλερ, νυν επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου και επίσης παγκόσμιος πρωταθλητής, έχει πολύ καλή σχέση με τον «μπόμπερ» και τόνισε ότι είναι πολύ στενοχωρημένος λόγω της περιπέτειας του... ειδώλου του.

«Είναι κάτι που με στενοχωρεί πάρα πολύ. Είμαι σίγουρος όμως ότι θα αντιμετωπίσει την ασθένεια όπως όλα τα πράγματα, με θάρρος και θετική στάση. Εύχομαι σε αυτόν και την οικογένειά του τα καλύτερα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», είπε ο Μίλερ και πρόσθεσε:

«Ο Γκερντ είναι πρότυπο για μένα. Όταν ήρθα στη Μπάγερν ως νεαρός τον γνώρισα και τα πήγαμε καλά από την αρχή. Από την πρώτη στιγμή μου έδωσε συμβουλές για το πώς πρέπει να κινούμαι στην αντίπαλη περιοχή και του είμαι ευγνώμων γι' αυτό σήμερα. Πάντα τον θεωρούσα ως έναν μεγάλο άνδρα. Το ρεκόρ του με την Εθνική είναι ακόμα αξεπέραστο. Παρ' όλα αυτά είναι πολύ μετριόφρων και ποτέ δεν θεωρούσε τον εαυτό του κάτι ιδιαίτερο. Είναι ένας από τους πιο ζεστούς ανθρώπους που ξέρω. Πάντα φέρεται φιλικά στους φιλάθλους και δεν σταματά να υπογράφει αυτόγραφα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ