2015-10-07 22:22:03
Φωτογραφία για Τούντορ:Τι ζήτησε να… μην τρώνε οι παίκτες του ΠΑΟΚ
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ η ομιλία του προπονητή του ΠΑΟΚ στην προπόνηση! 

Τι απαγόρευσε από τους ποδοσφαιριστές του και για ποιους χτυπάει η καμπάνα; Διαβάστε το φοβερό παρασκήνιο!

Φαίνεται ότι έχουμε να δούμε πολλά... ωραία στην πορεία από τον Τούντορ. Ο Κροάτης δείχνει ιδιόρρυθμος τύπος αλλά και τελειομανής. Τα θέλει όλα άψογα και φυσικά έχει αποδείξει μέχρι στιγμής ότι είναι φανατικός λάτρης της πειθαρχίας.

Δεν επιθυμεί, δηλαδή, από τους παίκτες του να ξεφεύγουν. Αντιθέτως τους λέει συνεχώς ότι πρέπει να είναι πρότυπα αθλητών τόσο στους αγώνες και στις προπονήσεις, όσο και μακριά από τα γήπεδα, στην ιδιωτική τους ζωή.

Έτσι, λοιπόν, τις προάλλες που μάζεψε τους παίκτες του για την καθιερωμένη ομιλία, φρόντισε να τους κάνει κάποιες συστάσεις όσον αφορά τον τρόπο διατροφής τους. Ο νεαρός τεχνικός τόνισε στους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου ότι οφείλουν να προσέχουν τι τρώνε και πως θα πρέπει να προτιμούν το... σπιτικό φαγητό!


Μάλιστα, είπε στους παίκτες ότι είναι καλό να σταματήσουν τα φαστ φουντ και πως όσοι συνηθίζουν τα γευματίζουν σε αυτά τα μαγαζιά να το κόψουν όσο είναι καιρός! "Όποιος τρώει συνέχεια φαστ φουντ δεν μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο", ήταν το αυστηρό μήνυμα του Κροάτη στους "ασπρόμαυρους"!

Βέβαια, δεν... τσίμπησε ξαφνικά κάποια μύγα τον προπονητή του ΠΑΟΚ για να κάνει αυτή την παρατήρηση στους ποδοσφαιριστές του. Προφανώς έχει και την ανάλογη πληροφόρηση ότι, δηλαδή, κάποιοι παίκτες συχνάζουν σε τέτοια μαγαζιά. Ο Κροάτης, άλλωστε, έχει επιλέξει να μένει μέσα στο κέντρο της Θεσσσαλονίκης και δεν αποκλείεται ο ίδιος να έχει παρατηρήσει το συγκεκριμένο φαινόμενο.
sportdog.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ