2015-10-08 09:53:04
Φωτογραφία για ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ Ο... ΜΙΤΣΕΛ!
Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μαρσέιγ του Μίτσελ φέρεται να βρίσκεται ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, τον οποίο αναμένεται να παρακολουθήσει ξανά από κοντά άνθρωπος της γαλλικής ομάδας.

Την περίπτωση του Ομάρ Ελαμπντελαουί φέρεται να εξετάζει η Μαρσέιγ, την οποία έχει αναλάβει από το καλοκαίρι ο Μίτσελ που γνωρίζει πολύ καλά τον Νορβηγό μπακ-χαφ από το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με την «Goal», ο γαλλικός σύλλογος φέρεται να ενδιαφέρεται για τον διεθνή αμυντικό του Ολυμπιακού, τον οποίο μάλιστα παρακολουθήσει άνθρωπος της ομάδας στο πρόσφατο παιχνίδι με την Μπάγερν στο Καραϊσκάκη.

Ωστόσο, οι Μασσαλοί αναμένεται να «τσεκάρουν» εκ νέου τον Ελαμπντελαουί, ώστε και η διοίκηση να πειστεί για τις δυνατότητές του που ξέρει από πρώτο χέρι ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού.

Υπενθυμίζεται ότι το καλοκαίρι η Μπενφίκα φέρεται να είχε κινηθεί για την απόκτηση του Νορβηγού μπακ, όμως τελικά εκείνος παρέμεινε στους νταμπλούχους Ελλάδας και είναι ένας από τους παίκτες που ξεχωρίζουν φέτος στην ομάδα του Μάρκο Σίλβα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ