2015-10-08 10:42:04
Φωτογραφία για ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ Α1 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ Ο... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Με το παιχνίδι Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός - Ολυμπιακός που θα μεταδοθεί απευθείας, θα ανοίξει η αυλαία στην Α1 Γυναικών στο βόλεϊ.

Το Σαββατοκύριακο 17-18 Οκτωβρίου είναι προγραμματισμένο το πρώτο σερβίς στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών και την Κυριακή 18/10 ξεκινούν οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της ΕΡΤ.

Η τηλεοπτική πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί στην Λάρισα και το κλειστό της Νεάπολης, εκεί όπου στις 17:00 ο νεοφώτιστος Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός στην παρθενική του εμφάνιση στη μεγάλη κατηγορία θα υποδεχθεί τον νταμπλούχο Ολυμπιακό.

Κι αυτή θα είναι μόνο η αρχή καθώς από τις 18 Οκτωβρίου και μέχρι τον επόμενο Σεπτέμβριο η κρατική τηλεόραση θα βάλει το βόλεϊ στα σπίτια όλων των ελλήνων μεταδίδοντας κάθε εβδομάδα έναν αγώνα της Α1 Γυναικών, τους αγώνες του Κυπέλλου Ανδρών - Γυναικών (με αποκορύφωμα τα δύο φάιναλ φορ) και φυσικά τις μεγάλες προκλήσεις των Εθνικών ομάδων Ανδρών (World League 2016, προκριματικά Παγκοσμίου και Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος), Γυναικών (European League 2016, προκριματικά Παγκοσμίου και Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος)

ΠΗΓΗ : gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ