2015-10-08 11:43:11
Φωτογραφία για ΤΑ... «ΦΛΕΓΟΝΤΑ» ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΣΕΝΑΛ (ΡΗΟΤΟ)
Ο Αρσέν Βενγκέρ έχει μια πρώτης τάξεως... ευκαιρία στο διάστημα της διακοπής των πρωταθλημάτων, λόγω των προκριματικών του Euro 2016, να σκεφτεί κάποια φλέγοντα ζητήματα για την ομάδα του, βρίσκοντας και τις απαραίτητες λύσεις.

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, ο προπονητής των «κανονιέρηδων», πρέπει να προχωρήσει σε αρκετές διορθώσεις, προκειμένου να εμφανιστεί η Άρσεναλ πιο σταθερή στη συνέχεια, σε σχέση με την εικόνα που έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα.

Τα πράγματα που πρέπει να εστιάσει πάνω τους ο Βενγκέρ δεν είναι και λίγα, σύμφωνα με τους Άγγλους.

Πρώτα απ’ όλα, πρέπει να λυθούν τα σοβαρά αμυντικά προβλήματα που έχει παρουσιάσει η Άρσεναλ και η χρησιμοποίηση του Πετρ Τσεχ στα σημαντικά παιχνίδια της ομάδας είναι μια καλή αρχή.

Επιπλέον, τονίζουν και τη σημασία που έχει για το σύλλογο του Λονδίνου, να βελτιωθεί η αγωνιστική παρουσία του Μεσούτ Οζίλ, ο οποίος είναι εξαιρετικά ποιοτικός παίκτης και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, αλλά και η διατήρηση της καλής αγωνιστικής κατάστασης του Αλέξις Σάντσες, που αποτελεί βαρόμετρο.

Τέλος, αρκετός λόγος γίνεται και για τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιεί το ρόστερ του ο Αρσέν Βενγκέρ, μιας και πρέπει να κάνει πιο σωστό ροτέισον.

Αυτά είναι ιδιαίτερα σημαντικά θέματα για τον Αλσατό τεχνικό, που αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να μην καταφέρει η ομάδα του να συνεχίσει στο Champions League, μετά την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ