2015-10-08 13:33:15
Φωτογραφία για ΔΙΠΛΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΑΥΡΟΥ
Στους γονείς και στα παιδιά της Σχολής του Ταύρου μίλησαν ο Αθλητικός Ψυχολόγος κ. Ζαρώτης και η Διατροφολόγος κα Αργυροπούλου.

Συνεχίστηκαν και αυτή την εβδομάδα τα Επιμορφωτικά Σεμινάρια της Διεύθυνσης Ακαδημίας του Ολυμπιακού στα μέλη του Δικτύου Σχολών. Μετά από τη Βάρη και το Κορωπί σειρά είχε η Σχολή Ταύρου. Το απόγευμα της Τετάρτης το επιτελείο του Ολυμπιακού επισκέφτηκε την Σχολή του Τάυρου για να ενημερώσει παιδιά και γονείς για σημαντικά θέματα.

Ο Αθλητικός Ψυχολόγος της Ακαηδημίας κ. Ζαρώτης και η Διατροφολόγος κα Αργυροπούλου φρόντισαν να δώσουν σε γονείς και παιδιά "οδηγίες" για την συμπεριφορά τους στο γήπεδο και στο σπίτι. Ο κ. Ζαρώτης στάθηκε πάρα πολύ χρησιμοποιώντας παραδείγματα στο ρόλο των γονέων στην διαμόρφωση της προσωπικότητας του παιδιού ενώ η κα Αργυρούλου μίλησε μεταξύ άλλων για τα υψηλά ποσοστά παχυσαρκίας που έχουν καταγραφεί στην Ελλάδα και πρότεινε τρόπους καταπολέμησης του φαινομένου.

Στο Σεμινάριο το παρών έδωσε ο Διευθυντής του Δικτύου Σχολών κ. Νάνος και φυσικά ο επικεφαλής της Σχολής Ταύρου κ. Κεραμιδάς ο οποίος ευχαρίστησε την ΠΑΕ Ολυμπιακός για το πολύ ενδιαφέρον Σεμινάριο και τους γονείς για την μεγάλη προσέλευση τους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ