2015-10-08 16:10:03
Φωτογραφία για ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΗΣ : ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ
Ο προπονητής του τμήματος Πινγκ Πονγκ του Ολυμπιακού, Γιώργος Χριστοφοράκης έριξε το...σύνθημα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του τμήματος Πιγνκ Πονγκ του Ολυμπιακού, ξεκινούν το προσεχές Σαββατοκύριακο με τη διεξαγωγή της 1ης Αγωνιστικής σε Άνδρες και Γυναίκες. Το τμήμα των Ανδρών αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα τον Ίφιτο Πατρών (13:00) και στη συνέχεια για τη 2η αγωνιστική θα παίξει με τον Γυμν. Συλλ. Φίλια Ορεστιάδας. Δυο παιχνίδια περιλαμβάνει το «μενού» και για τις Γυναίκες που θα παίξουν δυο φορές με τον Α.Ο. Ταταύλα (το Σάββατο στις 13:00 και την Κυριακή στις 10:00). Ο προπονητής του Θρύλου, Γιώργος Χριστοφοράκης με δηλώσεις του στο osfp.gr έστειλε το μήνυμα ενόψει της νέας σεζόν. 

Ο ικανός τεχνικός τόνισε τα εξής:

«Θέλουμε να πραγματοποιήσουμε ένα δυνατό ξεκίνημα. Έχουμε δουλέψει πολύ στην προετοιμασία και η ομάδα βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Φυσικά ο στόχος μας είναι να πάμε καλύτερα από πέρσι. Στους Άνδρες είμαστε πρώτο φαβορί με τον ερχομό του Μέντες. Στις Γυναίκες είναι λίγο πιο δύσκολη η κατάσταση. Ο Α.Σ. Πέρα μπορεί να έχει αποδυναμωθεί αλλά θα γίνει σκληρή «μάχη» με τον Δ.Α.Ο. Ταύρου που είναι αρκετά ενισχυμένος».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ