2015-10-08 19:06:04
Φωτογραφία για ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΔΑΛ Ο... ΜΠΕΚΕΝΜΠΑΟΥΕΡ!
Μπορεί η Μπάγερν Μονάχου να έχει ξεκινήσει με εξαιρετικό τρόπο τη φετινή αγωνιστική περίοδο, αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν υπάρχουν και κάποιες στιγμές... γκρίνιας μέσα στην ομάδα.

Ο Φραντς Μπεκενμπάουερ για ακόμη μια φορά, δεύτερη μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, λιγότερο του ενός μήνα πιο συγκεκριμένα, θέλησε να δείξει τη... δυσφορία του προς το πρόσωπο του Αρτούρο Βιδάλ.

Ο Χιλιανός μέσος αποκτήθηκε από τους Βαυαρούς έναντι 40 εκατ. ευρώ από τη Γιουβέντους κατά τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, ωστόσο δεν έχει καταφέρει ακόμα να πείσει με τις εμφανίσεις του κάποιους από τους ανθρώπους της διοίκησης του συλλόγου.

Η πρώτη φορά που ο Μπεκενμπάουερ μίλησε με αρνητικό τρόπο για τον Βιδάλ, ήταν μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, όπως σας είχαμε ενημερώσει.

Τότε, είχε τονίσει πως η Μπάγερν Μονάχου δεν χρειάζεται ποδοσφαιριστές σαν τον πρώην μέσο της Γιουβέντους, καθώς δεν προσπαθεί όσο πρέπει, χαρακτηρίζοντάς τον... τεμπέλη.

Αυτή τη φορά, σχολίασε:

«Η Μπάγερν Μονάχου δεν χρειάζεται τον Βιδάλ. Δεν ταιριάζει και παίζει όπως πρέπει. Δεν χρειαζόμαστε ποδοσφαιριστές που δεν κινούνται, έχουμε πολλούς παίκτες. Η Μπάγερν περιμένει πολλά απ’ αυτόν. Πρέπει οπωσδήποτε να παίξει καλύτερα. Αλλά αν δεν είσαι πρόθυμος να πασάρεις ή χάνεις μια μονομαχία, θα πρέπει να προσπαθήσεις ακόμα περισσότερο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ