2015-10-09 08:08:55
Φωτογραφία για Νέες IPS οθόνες με ασύμμετρη βάση από την AOC
Η AOC επεκτείνει την γκάμα της σειράς Style με δύο νέα μοντέλα, στις 23,8 και 27 ίντσες, εντυπωσιακά ακόμα και όταν είναι απενεργοποιημένα.Πιο συγκεκριμένα, οι οθόνες AOC I2481FXH (23,8 ιντσών) και AOC I2781FH (27 ιντσών) ξεχωρίζουν από την πρώτη ματιά χάρη στο λεπτό, σχεδόν χωρίς πλαίσιο σχεδιασμό που συνδυάζεται με τη μοναδική ασύμμετρη μεταλλική βάση. Όταν όμως είναι ενεργοποιημένες, τότε πραγματικά μαγνητίζουν όλα τα βλέμματα, καθώς τα IPS πάνελ τους εξασφαλίζουν την υψηλότερης ποιότητας πιστότητα χρωμάτων, έντονη αντίθεση και εκθαμβωτική λεπτομέρεια για απλά εκπληκτική εικόνα.

Την κομψή τους εμφάνιση συμπληρώνουν τα εξαιρετικά λεπτά, σχεδόν ανύπαρκτα, πλαίσια. Το πλαίσιο της 23,8 ιντσών οθόνης AOC I2481FXH έχει πλάτος μόλις 7,5 χιλιοστά, ενώ της 27 ιντσών οθόνης I2781FH μόλις 9,9 χιλιοστά. Έτσι αποτελούν μία ελκυστική πρόταση για κάθε χρήστη που αγαπά το στυλ.

Οι δύο οθόνες εντυπωσιάζουν ακόμα περισσότερο όταν είναι ενεργοποιημένες: χάρη στα IPS πάνελ τους με ανάλυση Full HD 1920 x 1080 pixels, οι χρήστες δεν απολαμβάνουν μόνο ευρεία γωνία θέασης 178° αλλά και εξαιρετική εικόνα με την υψηλότερης ποιότητας πιστότητα χρωμάτων, εντυπωσιακή αντίθεση και εκθαμβωτική λεπτομέρεια
. Η Τεχνολογία Flicker FREE της AOC ρυθμίζει τη φωτεινότητα ώστε να εξασφαλιστεί εμπειρία θέασης με μηδενικό τρεμόπαιγμα και μειωμένη καταπόνηση των ματιών ακόμα και κατά τη διάρκεια πολύωρων περιόδων χρήσης των οθονών.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ