2015-10-09 09:00:27
Φωτογραφία για ΟΙ... «ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ» ΤΩΝ ΝΕΩΝ!
Μέχρι στιγμής οι Νέοι του Ολυμπιακού έχουν διασύρει όλους τους αντιπάλους τους στο ελληνικό πρωτάθλημα, πλην του Πανιωνίου στην πρώτη αγωνιστική της Superleague Κ-20. Μέχρι στιγμής η ομάδα της Νέας Σμύρνης είναι η μοναδική που έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ από τους ερυθρόλευκους! Διότι στα υπόλοιπα τέσσερα ματς, μέχρι στιγμής, οι μικροί του Ολυμπιακού έχουν σκοράρει από τέσσερις φορές και πάνω στους αγώνες!

Αλλά αυτό που παρατηρείται στα 21 γκολ που έχουν σημειώσει οι μικροί στα πέντε ματς που έχουν δώσει ώς τώρα στο πρωτάθλημα της Superleague Κ-20, είναι πως υπάρχει πλουραλισμός στην επίθεση, όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr".

Συνολικά έντεκα διαφορετικοί ποδοσφαιριστές έχουν καταφέρει να στείλουν την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα! Με τον Κώστα Κιρτζιαλίδη να είναι ο πρώτος σκόρερ ώς τώρα για τους ερυθρόλευκους. Ο μικρός μπορεί να μην είναι στη βασική ενδεκάδα, καθώς είναι και μικρότερος ηλικιακά από το επιτρεπτό όριο ηλικίας που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα, αλλά έχει καταφέρει να σημειώσει 4 γκολ! Από κοντά τον ακολουθεί ο επιθετικός των Νέων, Θανάσης Ανδρούτσος, ο οποίος έχει βάλει 3 γκολ και μάλιστα σκόραρε και στο πρόσφατο θεωρητικά ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στο οποίο ο Ολυμπιακός νίκησε με 4-0!


Ανάμεσα στους σκόρερ υπάρχουν και δύο κεντρικοί αμυντικοί και ο λόγος για τους Αντώνη Βατουσιάδη και Παναγιώτη Ρέτσο. Αμφότεροι αγωνίζονται στο κέντρο της άμυνας, αλλά προωθούνται σε όλες τις στημένες φάσεις και έτσι έχουν τη δυνατότητα να βοηθούν και στην επίθεση. Από εκεί και πέρα, μία κατηγορία... μόνοι τους είναι οι Λάτσι, Μανθάτης και Τσιμίκας, οι οποίοι εκτός από γκολ έχουν και αρκετές ασίστ, στοιχείο το οποίο επίσης βοηθά στην επίθεση του Ολυμπιακού. Στην κατηγορία των ασίστ ανήκει και ο Μανώλης Σάλιακας, ο οποίος δεν έχει σκοράρει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, αλλά έχει μοιράσει ασίστ, ενώ ήταν αυτός που έβαλε το νικητήριο γκολ (1-0) με την Μπάγερν στο Ρέντη για το Youth League!

ΟΙ... ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ

ΜΑΤΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΚΟΡΕΡ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Πανιώνιος 1-0 Κιρτζιαλίδης

Λεβαδειακός- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-4 Βατουσιάδης, Τσιλίκης, Κιρτζιαλίδης, Μεγαρίτης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Πλατανιάς 7-0 Βατουσιάδης, Ανδρούτσος (2), Λάτσι, Μανθάτης, Κιρτζιαλίδης (2)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΣ Γιάννινα 5-0 Λάτσι, Ρέτσος, Τσιμίκας (2), Μανθάτης

ΠΑΟΚ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-4 Μεγαρίτης, Πλέγας, Ανδρούτσος, Βάρκας
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ