2015-10-09 12:18:23
Φωτογραφία για Layering: Πως να το δοκιμάσεις αυτό το φθινόπωρο
Το φθινόπωρο είναι η ιδανική εποχή για layering, κάνοντας τα οutfit σου να δείχνουν σίγουρα πιο ενδιαφέροντα.

Layering στα απλά ελληνικά σημαίνει να φοράς πολλά ρούχα μαζί -πολλές στρώσεις δηλαδή- κρατώντας σε ζεστή με επιδέξιο τρόπο χωρίς να χάνεις το στυλ σου!

Είναι μερικά ρούχα-κλειδιά τα οποία είναι βασικά στο layering και ένα από αυτά είναι σίγουρα το πουκάμισο. Ο πιο συνηθισμένος τρόπος που ξέρουμε είναι να το φορέσεις πάνω από το t-shirt σου και να συνδυάσεις και ένα δερμάτινο jacket, δίνοντας περισσότερο στυλ αν σηκώσεις τα μανίκια δείχνοντας από μέσα το πουκάμισο ενώ μπορείς να προσθέσεις και ένα δεύτερο πουκάμισο δεμένο στην μέση σου.

Ένας άλλος τρόπος είναι να φορέσουμε κουμπωμένο το πουκάμισο με ένα λεπτό πουλοβεράκι και ένα oversized σακάκι. Δοκίμασε να το συνδυάσεις με μία μίντι φούστα και μπότες πανω από το γόνατο.

Layering μπορούμε να κάνουμε και φορώντας το φόρεμα μας πάνω από παντελόνι, είναι λίγο πιο extreme συνδυασμός, αλλά αν τον πετύχεις και μπορείς να τον υποστηρίξεις είναι αδιαμφισβήτητα από τους πιο ultra-stylish συνδυασμούς.


Ο σκοπός του layering είναι να δείχνεις άνετα και κομψή για αυτό και είναι σύνηθες σε πιο sporty styles συνδυασμούς. Αυτό που πρέπει να προσέξεις ειδικά αν το δοκιμάζεις για πρώτη φορά, είναι να μην έχεις πολυχρωμία και να μην είναι όλα σου τα ρούχα χοντρά γιατί εκτός του ότι θα "σκάσεις", θα φαίνεσαι και πιο γεματούλα και δεν το θέλουμε!

Στο σημερινό μου look, κάνω layering με την jean μου ολόσωμη φόρμα, δείχνοντας σας και έναν τρόπο για το πως μπορούμε να φορέσουμε και το φθινόπωρο ρούχα που ευχαριστηθήκαμε το καλοκαίρι. Το πουκάμισο που σας ανέφερα παραπάνω είναι το ιδανικό κομμάτι για το layering που θέλω να κάνω και σε αυτό το look, συνδυάζοντας το με το δερμάτινο μου μπουφάν.

Αν φορούσα μόνο το jacket μου, δεν θα ήταν λίγο βαρετό το ντύσιμο μου? ενώ τώρα δεν είναι!!!!

Σας προτρέπω να το δοκιμάσετε και εσείς!

Infos: http://www.coolurstyle.com/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ