2015-10-09 15:38:04
Φωτογραφία για Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟ «Aspire Academy Global Summit 2015»
Ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Ελευθεριάδης και ο Διευθυντής του Δικτύου Σχολών κ. Νάνος εκπροσώπησαν τον σύλλογο στο κορυφαίο Συνέδριο που διεξήχθη στο Βερολίνο.

Διπλή και δυναμική εκπροσώπηση είχε ο Ολυμπιακός στο «2o Aspire Academy Global Summit» που διεξήχθη στο Βερολίνο το διήμερο 4-5 Οκτωβρίου.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Θόδωρος Ελευθεριάδης και ο Διευθυντής του Δικτύου Σχολών κ. Βασίλης Νάνος συμμετείχαν στις εργασίες του κορυφαίου Συνεδρίου που διοργανώνει η Aspire Academy και πιστοποίησαν την δυναμική παρουσία του Ολυμπιακού και της Ακαδημίας του σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στο Διεθνές Συνέδριο συμμετείχαν 50 ομάδες (2 εκπροσώπους) και ομοσπονδίες απ’ όλο τον κόσμο. Εκτός από τον Ολυμπιακό στο Σεμινάριο έδωσαν το παρών μεταξύ άλλων η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Γιουβέντους, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Ίντερ, η Μίλαν, η Μπαρτσελόνα, η Παρί Σεν Ζερμέν, ο Άγιαξ.


Το πρόγραμμα του Συνεδρίου είχε πολλά και ενδιαφέροντα θέματα, όπως είναι η «Στρατηγική της Προπόνησης στις Ακαδημίες», η «Πρόληψη των Τραυματισμών». Ομιλητές στο Σεμινάριο ήταν πολλά «αστέρια» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου όπως είναι ο Γιόχαν Κρόιφ, ο Σεμπάστιαν Βερόν, ο Φράνκ Ράϊκαρντ, ο Λόταρ Ματέους, ο Στέφαν Εφενμπεργκ, ο Κλάρενς Ζέεντορφ και ο τεχνικός της Ντόρτμουντ ο Τόμας Τούχελ.

Οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε 4 workshops όπου αναπτύχθηκαν συγκεκριμένα θέματα. Οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού ήταν στο ίδιο τραπέζι εργασίας μεταξύ άλλων με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την Γιουβέντους, την Ρίβερ Πλέιτ και τους εκπροσώπους της ομοσπονδίας της Ιταλίας και της Βραζιλίας.

Οι σύνεδροι έδειξαν ενδιαφέρον για την Ακαδημία του Ολυμπιακού και την πορεία της στο UEFA Youth League ενώ έγινε συζήτηση μεταξύ των εκπροσώπων του Ολυμπιακού, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Πόρτο για τις Σχολές Ποδοσφαίρου.

Στο τέλος του Συνεδρίου πέρα από το δίπλωμα/βεβαίωση συμμετοχής, δόθηκαν σε όλα τα σωματεία από μία κάρτα μέλους Aspire.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ