2015-10-09 16:07:17
Φωτογραφία για ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΣ Ο ΝΤΑ ΚΟΣΤΑ
Φιλικό παιχνίδι έδωσε το πρωί της Παρασκευής στο Ρέντη ο Ολυμπιακός, όπου αντιμετώπισε τον Πανιώνιο, όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα.

Ο Μάρκο Σίλβα επέλεξε να δει τους ποδοσφαιριστές του σε ρυθμούς... αγώνα, έστω και προπονητικού χαρακτήρα, αντί προπόνησης, με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων χρησιμοποίησε πέρα από τους παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά μέχρι στιγμής και ποδοσφαιριστές που προέρχονταν από κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Ένας από τους παίκτες που αγωνίστηκε, ήταν και ο Ντα Κόστα, με τον κεντρικό αμυντικό του Θρύλου να δείχνει πως αφήνει πίσω το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Ο Μαροκινός είναι μια πολύ σημαντική μονάδα για τον Ολυμπιακό, καθώς διαθέτει την κατάλληλη εμπειρία και τις ικανότητες να βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Champions League.

Έτσι, προστέθηκε ακόμα ένας ποδοσφαιριστής στα πλάνα του Μάρκο Σίλβα ενόψει της επανέναρξης των συνεχόμενων αγώνων που έχει να δώσει μπροστά του ο Ολυμπιακός μέσα στο επόμενο σύντομο χρονικό διάστημα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ