2015-10-10 14:49:09
Φωτογραφία για Έλενα Ασημακοπούλου: Παραδέχεται πως η πρώτη συνάντηση με την πεθερά της δεν πήγε καλά
Όλα όσα είπε για τη σχέση τους σήμερα. Η Έλενα Ασημακοπούλου μίλησε στο περιοδικό ΟΚ για τη σχέση της με την πεθερά της και παραδέχτηκε πως η πρώτη τους συνάντηση δεν ήταν πολύ καλή.

«Η αλήθεια είναι ότι η μητέρα του Μπρούνο είναι έντονη προσωπικότητα, οπότε στην πρώτη μας συνάντηση δεν είχαμε πολλά φιλιά και αγκαλιές. Με πέρασε από ακτινογραφία, και με το δίκιο της. Ήθελε να καταλάβει τι σόι άνθρωπος είναι αυτή η γυναίκα δίπλα στον γιο της. Αλλά και οι Ελληνίδες μητέρες το ίδιο δεν κάνουν; Ωστόσο στην πορεία, με αφορμή τη μαγειρική -γιατί μου αρέσει πολύ η ιταλική κουζίνα και ήθελα να μάθω πώς να μαγειρεύω σωστά- την πλησίασα και τώρα έχουμε μια καταπληκτική σχέση».

Η ηθοποιός μίλησε και για τη νέα εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, στην οποία συμμετέχει και αποκάλυψε αν ο σύζυγός της, Μπρούνο Τσιρίλο, τις κάνει παρατηρήσεις.

«Ο Μπρούνο με στηρίζει σε κάθε μου ρόλο, σε κάθε μου προσπάθεια. Δεν θα μου χαϊδέψει τα αυτιά, ούτε θα τα βρει όλα τέλεια, αλλά δεν θα με αγχώσει κιόλας. Την πρώτη μέρα μου έστειλε μία ανθοδέσμη για να μου δώσει κουράγιο. Όταν ζήτησα τη γνώμη του, αυτό που μου είπε ήταν: “Ξεπέρασε το άγχος σου! θέλω να σε δω να το κάνεις, όσο πιο καλά μπορείς”».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ