2015-10-10 16:08:04
Φωτογραφία για Δεν μπαίνει ξανά ... κάλπη στη Ζαχάρω
Τέλος στο σήριαλ των νέων εκλογών στο Δήμο Ζαχάρως-Φιγαλείας βάζει με απόφασή του το Συμβούλιο της Επικρατείας, αφού εξέτασε προσεκτικά τις προσφυγές που είχαν καταθέσει ο πρώην δήμαρχος Ζαχάρως Πανταζής Χρονόπουλος και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Κώστας Αλεξανδρόπουλος.

Σύμφωνα με την απόφαση του ΣτΕ, στο Δήμο Ζαχάρως δε θα διεξαχθούν νέες εκλογές, παρά την έντονη φημολογία των προηγούμενων μηνών, και έτσι το σχήμα της πλειοψηφίας υπό την καθοδήγηση του νέου δημάρχου Νίκου Φάμελου, που εκλέχτηκε από την παράταξη του Πανταζή Χρονόπουλου θα συνεχίσει κανονικά και απρόσκοπτα να διοικεί το Δήμο, μαζί με τους νέους αντιδημάρχους που όρισε προσφάτως και τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους. Άλλωστε ο κ.Φάμελος δεν ασχολούνταν με τη συγκεκριμένη υπόθεση, πράγμα που συμβούλευε και τους συνεργάτες του προτρέποντάς τους να συνεχίσουν το έργο τους.

Ωστόσο, η απόφαση, σύμφωνα με όσα δηλώνουν οι δύο πλευρές, αφήνει και στους δύο ικανοποίηση
. Από τη μια ο Πανταζής Χρονόπουλος κάνει λόγο για προσπάθειες δημιουργίας εντυπώσεων που έπεσαν στο κενό, και ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται έτσι απλά να εγκαταλείψει τα κοινά .«Στις επόμενες εκλογές όταν δε θα υπάρχει κανένα κώλυμα θα μετέχω και πάλι και θα κερδίσω για να φύγουν μια και καλή από τη Ζαχάρω, όσοι εμφανίστηκαν απλά και μόνο για τα προσωπικά τους συμφέροντα» αναφέρει ο πρώην δήμαρχος.

Ικανοποίηση επικρατεί όμως και στην άλλη πλευρά καθώς με την απόφαση αυτή θεωρούν πως ο Π.Χρονόπουλος δεν μπορεί πια να είναι δήμαρχος και ο κ.Αλεξανδρόπουλος τον καλεί να μην τον παριστάνει, αφήνοντας αιχμές για τη λειτουργία του δήμου, και τον τρόπο λήψης αποφάσεων.

«Αμετάκλητα ο κ.Χρονόπουλος δεν θα είναι δήμαρχος παρ’ όλο που εξαπάτησε τους δημότες της Ζαχάρως, και με αυτή την εξαπάτηση δεν μπορεί ούτε ο ίδιος ούτε οι συνεργάτες του να επιχαίρουν. Εμείς θα σεβαστούμε την απόφαση της δικαιοσύνης αλλά θα απαιτήσουμε με κάθε μέσο από την πολιτεία να επέμβει για μην παριστάνει ο κ.Χρονόπουλος το δήμαρχο, μπαίνοντας στο δημαρχείο και δίνοντας εντολές στους υπαλλήλους. Σε αυτό έχει ευθύνη και ο νυν δήμαρχος Ν.Φάμελος που του επιτρέπει να συμπεριφέρεται μ’ αυτό τον τρόπο και τον καλούμε να πάψει να τον χαρακτηρίζει σύμβουλό του» επισημαίνει ο κ.Αλεξανδρόπουλος σχολιάζοντας έτσι το αποτέλεσμα μιας δικαστική διαμάχης που είχε λάβει προσωπικά χαρακτηριστικά.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ