2015-10-11 11:00:43
Φωτογραφία για Ξανά τα τουρκικά παραμύθια περί ...στρατοπέδου εκπαιδευσης ''τρομοκρατών'' στο Λαύριο
Την σύλληψη ηγετικού στελέχους της ακροαριστερής τουρκικής οργάνωσης  DHKP – C που κατηγορείται για τρομοκρατική δράση στην Τουρκία βρίσκουν ως αφορμή κύκλοι στην γειτονική χώρα για να βγάλουν δηλητήριο κατά της Ελλάδας και να μιλήσουν με διαρροές στον τύπο για δήθεν στρατόπεδο που εκπαιδευονται  ..τρομοκράτες στο Λαύριο!

Συγκεκριμένα όπως μεταδίδουν οι περισσότερες τουρκικές ιστοσελίδες, συνελήφθη σήμερα σε επιχείρηση στο Εγιούπ της Κωνσταντινούπολης ένα εκ των τεσσάρων  ηγετικών στελεχών της Κεντρικής Επιτροπής της ακραίας οργάνωσης DHKP – C, Σουλεϊμάν Ματούρ,  ενώ σχεδίαζε τρομοκρατική ενέργεια  στην Κωνσταντινούπολη.

Μάλιστα σε σχετική είδηση του ειδησεογραφικού πρακτορείου Ihlas με τον υπότιτλο «Είχε συλληφθεί για την δολοφονία του Εισαγγελέα Κιράζ στην προσπάθειά του να διαφύγει στην Ελλάδα» αναφέρεται ότι ο Σουλεϊμάν Ματούρ είχε τεθεί υπό κράτηση από τις δικαστικές αρχές, αφού συνελήφθη στην Αδριανούπολη, κατά την προσπάθειά του να διαφύγει- όπως γράφει-  στο ...στρατόπεδο του DHKP – C στο Λαύριο  μαζί με τον Μπαχτιάρ Ντογρούγιολ που κατηγορούνται για τη δολοφονία του Εισαγγελέα Κιράζ στις 8 Δεκεμβρίου 2012.

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που η τουρκική ασφάλεια και άλλες υπηρεσίες διοχετεύουν τέτοιες ανοησίες περί ...στρατοπέδων στο ...Λαύριο, στο ...Λουτράκι. στην ...Κινέτα κλπ κλπ- κάτι που ουδέποτε έχει αποδειχθεί διότι απλά δεν ισχύει..
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ