2015-10-11 18:38:10
Φωτογραφία για ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ... ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΦΑΝ ΠΕΡΣΙ Ο ΠΕΡΕΪΡΑ!
Τις σχέσεις του με τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι επιχειρεί να... αποκαταστήσει ο Βίτορ Περέιρα, με τον τουρκικό Τύπο να αναφέρει πως θα αλλάξει το σύστημα της Φενέρμπαχτσε και τη θέση του Ολλανδού σε αυτό.

Στο... «στόχαστρο» των οπαδών της Φενέρ βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, με αποκορύφωμα την κόντρα του με τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Με πρόθεση να αποκαταστήσει τη σχέση του με τον Ολλανδό φορ και να... κατευνάσει την οργή που υπάρχει στο πρόσωπό του ο Πορτογάλος τεχνικός σκοπεύει να αλλάξει το σύστημα της τουρκικής ομάδας και να αλλάξει και θέση στον διεθνή παίκτη.

Στα τελευταία παιχνίδια ο Φαν Πέρσι έχει μείνει στον πάγκο, κάτι που έχει προκαλέσει την αντίδραση του Φαν Πέρσι, ο οποίος έχει εκφράσει ανοιχτά τη δυσφορία του με τις επιλογές του Περέιρα, κάτι που δεν πέρασε ασχολίαστο από τον τοπικό Τύπο.

Το πιθανότερο σενάριο θέλει τη «Φενέρ» να παίζει πλέον ο Περέιρα με 4-4-2, «χωρώντας» έτσι τον Ολλανδό και τον Φερναντάο στη βασική ενδεκάδα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ