2015-10-11 21:04:29
Φωτογραφία για Τρόμος στο κέντρο του Ηρακλείου - Ταμπέλα ξενοδοχείου απείλησε ζωές
Απο καθαρή τυχη δεν... σημειώθηκαν τραυματισμοί και αποφευχθηκαν τα χειρότερα το μεσημερι της Κυριακής στο κέντρο του Ηρακλειου.

Ολα διαδραματίστηκαν έξω απο το ξενοδοχείο Galaxy επι της λεωφόρου Δημοκρατίας, οταν η ταμπέλα του ξενοδοχείου αποκολλήθηκε τμηματικά απο την οροφή του κτιρίου και έσκασε στο οδόστρωμα.

Μάλιστα εκείνη την στιγμή αναχωρούσε απο το ξενοδοχείο η αποστολή της Κηφισιάς, με την ταμπέλα να προσγειώνεται σε απόσταση αναπνοής απο τους ποδοσφαιριστές.

Η αστυνομική δυναμη που βρέθηκε στο σημειο, δεν απέκλεισε το δρομο και λιγα λεπτα αργότερα κι αλλο τμήμα της ταμπέλας έπεσε στο κενο, προκαλώντας την αντίδραση των ανθρώπων της Κηφισιάς αλλα και των πολιτών που περνούσαν απο το σημειο.

Από τύχη δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός είτε κάποιου αθλητή είτε περαστικών. Αναμφισβήτητα τέθηκε σε κινδυνο η σωματική ακεραιότητα αθλητών, πεζών και οδηγών σ ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης. Μάλιστα λογω Κυριακης δε θρηνήσαμε θύματα καθώς υπό κανονικές συνθήκες απο το σημειο περνούν διαρκώς πεζοί, δικυκλιστές και αυτοκίνητα.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ