2015-10-11 22:43:14
Φωτογραφία για ΕΘΕΣΕ ΤΟΥΣ... ΣΤΟΧΟΥΣ Ο ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ!
Για τον Ολυμπιακό και τους στόχους της νέας σεζόν, μίλησε ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Ο νεαρός φόργουορντ του Θρύλου δήλωσε, στο επίσημο κανάλι της Ευρωλίγκας, πως η εμπειρία παίζει σημαντικό ρόλο, μίλησε με καλά λόγια για τις νέες προσθήκες της ομάδας και τόνισε πως οι στόχοι είναι πάντα υψηλοί σε μία μεγάλη ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου:

Για το αν βοηθάει η εμπειρία: «Σου δίνει αυτοπεποίθηση, σε βοηθάει να διαβάζεις καταστάσεις σε ένα παιχνίδι και να αντιδράσεις με έναν διαφορετικό τρόπο, βασισμένος στην εμπειρία σου. Τα δύο χρόνια που είμαι εδώ, θα με βοηθήσουν πραγματικά να βελτιώσω το παιχνίδι μου και να είμαι έτοιμος για τέτοιες καταστάσεις και καλύτερος αυτόν τον τρίτο χρόνο».

Για το τι αντίκτυπο έχουν οι νέες προσθήκες: «Όλοι όσοι ήρθαν, έγινε για έναν λόγο: να συνεχίσει να παίζει ο Ολυμπιακός το ίδιο στυλ μπάσκετ που παρουσιάζει εδώ και μερικά χρόνια και να συνεχίσουν την παράδοση. Όλοι είναι καλοί άνθρωποι, όλοι είναι καλοί παίκτες. Είτε είναι γκαρντ, είτε παίκτες που ποστάρουν, είτε ψηλοί, μπορούν να φέρουν ενέργεια, να παίξουν άμυνα, γιατί αυτό είναι κάτι που μας αρέσει να κάνουμε, να παίζουμε άμυνα. Επίσης, έχουν μεγάλο ταλέντο επιθετικά».


Για το μυστικό της επιτυχίας: «Όπως λέει και ο κόουτς, όταν κάτι είναι επιτυχημένο και δουλεύει, δεν θέλεις να το αλλάξεις. Θέλεις να συνεχίσεις να το κάνεις, μέχρι να σε σταματήσουν. Η συνταγή παραμένει η ίδια τα τελευταία χρόνια. Αρχίζουμε το παιχνίδι από την άμυνα, από την οποία παίρνουμε αρκετή ενέργεια και τρέχουμε σε ανοικτό γήπεδο, σκοράροντας εύκολα καλάθια. Έτσι παίζουμε, σκληρά και επιθετικά στην άμυνα. Αυτή θα είναι η συνταγή και η νοοτροπία μας αυτή τη χρονιά».

Για την πρόκληση της Ευρωλίγκας: «Είναι δυνατή. Είναι η κορυφαία διοργάνωση στην Ευρώπη και κάθε φάση είναι δύσκολη. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στην Ευρωλίγκα, έτσι πρέπει να αντιμετωπίσεις κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν μπορείς ποτέ να υποτιμήσεις κανέναν σύλλογο, είμαστε σε δύσκολο όμιλο και θα παλέψουμε σε κάθε παιχνίδι, ώστε να καταφέρουμε περάσουμε στο Top 16».

Για τους στόχους της σεζόν: «Απλώς θέλουμε να δουλεύουμε σκληρά. Αυτή την περίοδο πρέπει να γινόμαστε καλύτεροι, να δουλέψουμε στη χημεία της ομάδας, να παίξουμε, πρώτα απ’ όλα καλύτερα ως ομάδα. Οι απαιτήσεις είναι πάντα υψηλές, σε μεγάλες ομάδες. Οι οπαδοί, οι πρόεδροι, η διοίκηση, οι προπονητές, θέλουν να κερδίζεις κάθε παιχνίδι. Μαθαίνεις να παίζεις κάτω από τέτοια πίεση, μαθαίνεις να τα βγάζεις πέρα με αυτό. Αισθάνομαι ότι αν γίνουμε καλύτεροι, αν δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα, θα είμαστε έτοιμοι όταν έρθουν τα μεγάλα παιχνίδια».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ