2015-10-12 14:36:07
Φωτογραφία για OnePlus: Νέα διαρροή στο FCC με ονομασία E1005
Ένα νέο OnePlus smartphone έχει κάνει την εμφάνισή του στο FCC, με δυο νέες φωτογραφίες να δηλώνουν ότι η εταιρία ίσως... πρόκειται να παρουσιάσει κάποια low end συσκευή. Εξωτερικά, το smartphone μοιάζει με ένα συνδυασμό iPhone 5C και iPhone 6, με μια curved-edge οπίσθια όψη, ένα single-LED flash, μια camera πάνω αριστερά και το logo της OnePlus στο κέντρο του πίσω μέρους. Η μπροστινή πλευρά έχει ένα μαύρο bezel και από κάτω βλέπουμε 2 γραμμές (μάλλον κεραίες), 1 ηχείο και ένα μικρόφωνο (ή 2 ηχεία) και τη θύρα USB.

Η συσκευή μάλλον θα ανακοινωθεί στις 12 Οκτωβρίου, συνοδευόμενη από μια διεθνή κυκλοφορία, αλλά μάλλον τα… πρωτεία θα έχουν οι αναδυόμενες αγορές και όχι η Αμερική.

Το smartphone έχει ως codename το OnePlus One E1005, που σημαίνει μάλλον ότι έχει εσωτερικά μέρη σαν αυτά του προκατόχου του. Μπορεί να υπάρχουν μερικές διαφορές, με την ταχύτητα του SoC να έχει χρονιστεί στα 1,9 Ghz και να υπάρχει υποστήριξη για LTE δίκτυα στην Ινδία, ενώ μπορεί και να προσφέρονται ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων USB 3.0.

Η σελίδα PhoneScoop αναφέρει ότι η συσκευή ίσως έρθει με προεγκατεστημένο το OxygenOS, κάτι που αν ισχύει, δε θα καθιστά το E1005 μέλος της Android One «οικογένειας».
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ