2015-10-12 16:21:07
Φωτογραφία για Τι συμβαίνει με την Έλενα Ράπτη και τον Λούκα Γιώρκα;
Είναι δυο χρόνια μαζί και το τελευταίο διάστημα φαίνονταν πως ο Λούκας Γιώρκας και η Έλενα Ράπτη ετοιμάζονταν για το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Ωστόσο, εδώ και ένα μήνα δεν τους έχουμε δει μαζί -παρόλο που ήταν αχώριστοι- και δημοσίευμα της Real Life τους θέλει να βρίσκονται ένα βήμα πριν το χωρισμό.

Άνθρωπος από το περιβάλλον τους φαίνεται πως αποκάλυψε ότι το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα είχε έντονους τριγμούς στη σχέση του και αυτό ανάγκασε τον τραγουδιστή να φύγει από το σπίτι που έμεναν στη Θεσσαλονίκη. Ο Λούκας Γιώρκας, επέστρεψε στο πατρικό του στη Λάρνακα, ενώ προγραμμάτισε και εμφανίσεις στη Λεμεσό της Κύπρου -ακυρώνοντας αυτές που θα έκανε στη Θεσσαλονίκη.

Την ίδια στιγμή, η Έλενα Ράπτη, λόγω των βουλευτικών της καθηκόντων μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και εμφανίζεται παντού μόνη ή με φίλες.

Προς το παρόν κανείς από τους δυο δεν έχει επιβεβαιώσει το αν υπάρχει τελικά χωρισμός, ενώ οι αισιόδοξοι φίλοι τους δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ