2015-10-12 20:50:07
Φωτογραφία για ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΓΚΕΡ Ο... ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ!
Με το Αρσέν Βενγκέρ τα... έβαλε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος υποστήριξε ότι η Άρσεναλ έχει σταματήσει να εξελίσσεται ως ομάδα με τον Αλσατό τεχνικό.

Βέβαια, δεν προτείνει την απόλυσή του, αν και λέει ότι οι «κανονιέρηδες» είναι σε δύσκολη θέση μαζί του. Ο πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξήγησε και το γιατί στο παρελθόν απέρριψε τον Νταβίντ Σίλβα, νυν παίκτη της Σίτι.

«Εάν δεν είχα αλλάξει την Γιουνάιτεντ μετά το νταμπλ του 1994 ή το τρεμπλ του 1999 θα αντιμετώπιζα και εγώ τα ίδια προβλήματα που αντιμετωπίζει και ο Αρσέν αυτή την στιγμή. Αλλά εκείνος επιμένει σε αυτά τα «πιστεύω» που έχει», είπε ο Σκοτσέζος σε συνέντευξη του, για τις ανάγκες της προώθησης του νέου του βιβλίου, και συνέχισε:

«Ποιος πρόκειται να αντικαταστήσει τον Βενγκέρ; Ποιος μπορεί να αναλάβει όμως την Άρσεναλ και να είναι καλύτερος του Αρσέν; Και για τον λόγο αυτό δεν τον απολύουν. Για τον λόγο αυτό έχουν κολλήσει σε εκείνον».


Ο παλαίμαχος τεχνικός ρωτήθηκε για το λόγο για τον οποίο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ασχολήθηκε ποτέ σοβαρά με την περίπτωση του Νταβίντ Σίλβα, αφήνοντάς τον ουσιαστικά να μετακομίσει στη συμπολίτισσα Σίτι και να αποτελέσει έναν εκ των ηγετών των «πολιτών».

«Παρακολουθήσαμε πολλές φορές τον Σίλβα όταν ήταν στη Βαλένθια. Κι οι άλλοι παίκτες που είχαν ανάλογου στυλ έπαιζαν στη θέση “10”. Το μεγάλο πρόβλημα που υπήρχε με αυτό, ήταν ότι πρέπει να είσαι πάρα-πάρα πολύ καλός για να παίξεις εκεί, γιατί δεν είχαν καθόλου αμυντικά καθήκοντα. Έτσι, αν θες να είσαι πραγματικά επιτυχημένος, πρέπει όλοι να δουλεύουν. Έτσι, είχα δυσκολία με την αμυντική προσήλωση του Σίλβα», δήλωσε χαρακτηριστικά, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ήθελε έναν πιο εργατικό ποδοσφαιριστή για τη συγκεκριμένη θέση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ