2015-10-12 22:38:15
Φωτογραφία για «ΑΝΕΒΑΣΑΝ»... ΣΤΡΟΦΕΣ ΕΝΟΨΕΙ ΑΕΚ ΠΑΡΝΤΟ ΚΑΙ ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ
Συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα ο Φελίπε Πάρντο όπως και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Με την επιστροφή των ερυθρόλευκων στις προπονήσεις αρχίζει και η προετοιμασία για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, με τον Μάρκο Σίλβα να... μετράει το υλικό του. Κυρίως είδε τους τραυματίες. Σε τι κατάσταση είναι και σε ποιους μπορεί να υπολογίζει.

Αρχικά τον Πάρντο. Γνωρίζοντας πως ο Τζίμι Ντουρμάζ επιστρέφει από την Σουηδία με μυϊκό τραυματισμό (θλάση) θέλει να έχει τον Κολομβιανό στην διάθεσή του. Οχι βέβαια γιατί ξέμεινε από εξτρέμ, αφού υπάρχουν οι Σεμπά και Ερνάνι, αλλά και δύο Ελληνες (Κολοβός, Γιαννιώτας) και φυσικά ο Φορτούνης που μπορεί να παίξει μαζί με τον Τσόρι.

Ο Φελίπε Πάρντο έκανε την Δευτέρα ατομικό πρόγραμμα. Οπως και ο Μπουχαλάκης. Αμφότεροι όμως ανέβασαν ρυθμούς και ειδικά ο Κολομβιανός μέσα στην εβδομάδα θα προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Οπότε, όπως όλα δείχνουν θα είναι στην διάθεση του Σίλβα και ο Πορτογάλος τεχνικός θα κρίνει τελικά εάν θα τον χρησιμοποιήσει ή θα πάει σε άλλες λύσεις για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Οσο για τον Ντουρμάζ... Στον Ολυμπιακό περιμένουν την επιστροφή του (την Τρίτη θα είναι στου Ρέντη) και θα εκτιμηθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ