2015-10-12 23:44:46
Φωτογραφία για George R.R. Martin: Αντί να γράψει τη συνέχεια του Game of Thrones, βγάζει καινούργια σειρά
Ο συγγραφέας που έχει, αναμφίβολα, το άγγιγμα του Μήδα, έρχεται για να δημιουργήσει νέα σειρά, που υπόσχεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του παγκοσμίου τηλεοπτικού κοινού.

Ο λόγος φυσικά για τον George R.R. Martin, που ενώ όλοι περιμένουν με αγωνία τη συνέχεια της σειράς που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, το Game of Thrones, ετοιμάζεται για το remake του "Skin Trade". Πρόκειται για μια noir νουβέλα, που που είχε γράψει το 1988 και αναβιώνει από τα μαγικά χέρια και τη φαντασία ενός εκ των σπουδαιότερων συγγραφέων επιστημονικής φαντασίας της εποχής μας.

Η σειρά που αναμένεται και αυτή να σπάσει τα ταμεία, εξαιτίας του γεγονός ότι ο ίδιος ο συγγραφέας έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη με το Game of Thrones, θα προβληθεί από τη θυγατρική της HBO, Cinemax.

Το νέο εγχείρημα ανακοίνωσε ο ίδιος ο R.R. Martin από την προσωπική του ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, όπου ανέφερε ότι πρόκειται για ένα σενάριο που έχει περάσει πολλά χρόνια μέσα στο συρτάρι του και τώρα είναι η στιγμή να το προσαρμόσει και να του δώσει "σάρκα και οστά".


"Πίστευα πάντα ότι θα μπορούσε να γίνει ταινία ή σειρά, Προσπαθούσα να πουλήσω την ιστορία το 1991, όταν έφυγα από το Λος Άντζελες για ένα χρόνο για να κάνω διάφορες συναντήσεις. Μάλλον, άργησα μερικές δεκαετίες", αναφέρει χαρακτηριστικά ο Martin.

Το "Skin Trade" είχε γραφτεί για να αποτελέσει μέρος ενός ετησίου ανθολογίου ιστοριών τρόμου, που θα κυκλοφορούσε μαζί με άλλες γνωστών συγγραφέων, όπως οι Stephen King και Dan Simmons.

Οι πρώτες αποκαλύψεις για την σειρά αναφέρουν ότι πρόκειται για την ιστορία ενός ιδιωτικού ερευνητή, του Randi Wade, και ενός αινιγματικού λυκάνθρωπου, του Willie Flambeaux.

Παράλληλα, ο συγγραφέας ξεκαθαρίζει ότι μόνο η ιδέα θα είναι δική του και πως δεν θα γράφει ο ίδιος το σενάριο για τα επεισόδια της σειράς, λόγω του εργασιακού φόρτου με το Game of Thrones. "Θα ήθελα πάρα πολύ να γράφω και να επιμελούμαι ο ίδιος την εξέλιξη της σειράς , αλλά είναι πρακτικά αδύνατο. Πρέπει να τελειώσω ένα βιβλίο, ξέρετε ποιο", κατέληξε.

(Πηγή: theverge)
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ