2015-10-13 09:08:13
Φωτογραφία για Ζώδια:Προβλέψεις Τρίτη 13 Οκτωβρίου
Τι λένε τα ζώδια για την σημερινή μέρα;

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Αν και πιστεύεις με ευλάβεια στην αμεσότητα και την ειλικρίνεια (έστω και αν πονάει μερικές φορές), θα ήταν λάθος σου να θεωρήσεις πως και οι γύρω σου (ειδικά συνεργάτες/συνάδελφοι) πιστεύουν εξίσου σε αυτά. Ναι, υπάρχει παρασκήνιο στον εργασιακό χώρο! Πρόσεχε!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για χαζολόγημα και διάλειμμα σήμερα. Πρέπει να είσαι απόλυτα αφοσιωμένος/η στις υποχρεώσεις σου σε σημείο που να ξεχάσεις πως υπάρχει άλλη ζωή εκτός εργασίας (τουλάχιστον ώσπου να τελειώσεις).

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Σου σπάνε τα νεύρα που νιώθεις τόσο μαγκωμένος/η στην καρέκλα του γραφείου. Τρελαίνεσαι που είσαι υποχρεωμένος/η να επαναλαμβάνεις την ίδια εξαντλητική ρουτίνα κάθε μέρα. Δίδυμε, αν δεν μπορείς να οργανώσεις σύντομα μια έξοδο/διάλειμμα/ταξίδι προτείνω να πάψεις να το σκέφτεσαι γιατί θα αποτρελαθείς!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Είναι από τις λίγες φορές που το να επιζητάς την σιωπή και την απομόνωση είναι υγιείς συμπεριφορές. Χρειάζεσαι ψυχική ηρεμία σήμερα, κι αυτή δεν κατακτιέται με το να τρέχεις πανικόβλητος/η να προφτάσεις την καριέρα σου ή τρέχοντας πίσω από τον έρωτα μήπως και χαραμίσει και για εσένα κανένα βέλος… Ας περιμένουν όλοι και όλα για 24 ώρες στη τελική!

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Οι ρυθμοί της εγκεφαλικής σου λειτουργίας είναι πεσμένοι σήμερα. Φρόντισε λοιπόν να προειδοποιήσεις τους γύρω σου για την αφηρημάδα σου, τα αργά αντανακλαστικά σου και πως μάλλον θα χρειαστεί να επαναλαμβάνουν πάνω από δύο φορές αυτό που θέλουν από εσένα. Α και μην αποκλείεις να ξυπνάς με πονοκέφαλο σήμερα ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Παρθένε, η μέρα μάλλον ξεκινά με νεύρα, ανεξήγητη ένταση, κουβέντες με φίλους (ή μερικούς/ες συναδέλφους) που καταλήγουν σε φιάσκο. Προς το απόγευμα φτιάχνει το πράγμα: καλή διάθεση, συνέχεια έξω, ίσως και συναπαντήματα με παλιούς γνωστούς. (Να μην ξεχάσεις αν έχεις βριστεί νωρίτερα με έναν/μια φίλο/η να πάρεις τηλέφωνο για να τα ξαναβρείτε.)

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Είναι λες και κάποιος σου φόρεσε ένα ζευγάρι γυαλιά και όλα μοιάζουν άχρωμα, άγευστα, άοσμα – μόνο υποχρεώσεις, καμία διέξοδος. Μπορείς να συντονιστείς στις διαθέσεις της μέρας και να επιβιώσεις ή να αρχίσεις τα παράπονα και να παραδοθείς σε αμήχανη βαρυθυμία. Τι προτιμάς;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Σκορπιέ, πρόσεξε πολύ αυτό τι λες, σε ποιον/α και για ποιους λόγους. Όχι μόνο επειδή κινδυνεύεις να παρεξηγηθείς (σκορδοκαϊλα σου για να λέμε την αλήθεια) αλλά γιατί μπορεί πάνω στην ένταση σου να ξεστομίσεις πράγματα που πρέπει να τα κρατήσεις για εσένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Το μυαλό σου καταβάλλετε από τα μηνύματα που προσλαμβάνεις από τον κόσμο γύρω σου. Κρίση, φίλοι με προβλήματα, ομιχλώδεις στόχοι, αβεβαιότητα στο παρόν… Σήμερα όλα περιστρέφονται μέσα σου και σε βυθίζουν σε μια οργισμένη σιωπή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Συνήθως όταν είσαι ερωτευμένος/η σε έλκει προς τον/την Άλλο/η μια δύναμη κατά πολύ ισχυρότερη από την βαρύτητα που κρατά και τα δύο πόδια σου στη γη. Έτσι κάθε φορά σου φαίνεται παράξενο πως μπορεί ένα άλλο πλάσμα να σε κάνει να πετάς σαν κομήτης. Πολλοί/Πολλές ελεύθεροι/ες Αιγόκεροι αυτές τις μέρες έχουν αυτή την αίσθηση. Αντίθετα αρκετοί/ες που βρίσκονται σε σχέση βλέπουν πλέον απειλητική την προοπτική της σύγκρουσης και του τέλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Σε πιάνει πάλι αυτό το γνώριμο συναίσθημα πως έχει εγκλωβιστεί μέσα σε υποχρεώσεις που ποτέ δεν επιδίωξες, σε σχέσεις που δεν ήθελες να εξελιχθούν τόσο γρήγορα, σε μια επαγγελματική καθημερινότητα που δεν εκφράζει τις ανάγκες σου… Και όταν σε πιάνει ή περιχαρακώνεσαι μέχρι να σου περάσει ή αρχίζεις κόβεις απροειδοποίητα ανθρώπους από τη ζωή σου. Αυτό το δεύτερο πρόσεξε το λίγο, ναι;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Μάλλον πρέπει νʼ αρχίσει να σʼ απασχολεί λίγο περισσότερο το ζήτημα των χρημάτων και της οικονομικής σου ασφάλειας. Ή να το θέσω εναλλακτικά: πως είναι η κατάσταση των λογαριασμών και των πιστωτικών σου καρτών αυτές τις μέρες; Πόσο σίγουρος/η αισθάνεσαι πως θα συνεχίσεις να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου; Χμ… Δεν μʼ αρέσει το ύφος σου.

Καλημέρα!
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ