2015-10-13 16:00:11
Φωτογραφία για ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ
Το αρχαιολογικό μουσείο του Πειραιά επισκέφτηκαν την Τρίτη οι παίκτες της πρώτης ομάδας, αλλά και οι Νέοι του Ολυμπιακού.

Η αποστολή έφτασε με πούλμαν με επικεφαλής τον Σάββα Θεοδωρίδη, ενώ μαζί του ήταν και ο Γρηγόρης Γεωργάτος. Στη συνέχεια ακολούθησαν και οι Νέοι του Ολυμπιακού, έχοντας μαζί τους και τον Τάσο Μητρόπουλο.

Τους ερυθρόλευκους υποδέχτηκε ο Δήμαρχος του Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, και τους χαιρέτισε έναν-έναν, ενώ στη συνέχεια τους ξενάγησε τόσο στο ισόγειο όσο και στον πρώτο όροφο.

Οι παίκτες ήταν χωρισμένοι σε γκρουπ. Έλληνες, ισπανόφωνοι και γαλλόφωνοι, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να πηγαίνει στο γκρουπ των Ισπανόφωνων φυσικά. Σε κάθε γκρουπ ήταν τρεις ξεναγοί κιόλας, που έκαναν γνωστή κάθε λεπτομέρεια στους παίκτες για αυτό που έβλεπαν.

Οι παίκτες από τη μεριά τους ρωτούσαν με ενδιαφέρον, ενώ κατά τις 14:30 έφτασε και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, που είχε θερμή χειραψία με τον Γιάννη Μώραλη και στη συνέχεια ξεναγήθηκε και αυτός.

Ο Γιάννης Μώραλης μάλιστα έδωσε στους αρχηγούς της ομάδας του Ολυμπιακού αναμνηστικά, λίγη ώρα πριν αποχωρήσουν από το μουσείο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ