2015-10-13 18:27:14
Φωτογραφία για ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΣΕ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ EUROLEAGUE!
Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις πιο πετυχημένες ομάδες των τελευταίων ετών στην Ευρωλίγκα, καθώς δίνει το «παρών» στα Final 4, ενώ έχει φτάσει και στην κατάκτηση του τροπαίου τρεις φορές συνολικά και πιο συγκεκριμένα το 1997, το 2012 και το 2013.

Με το πρώτο τζάμπολ να πλησιάζει, έγινε ένα μικρό... αφιέρωμα των ομάδων που συμμετέχουν στους ομίλους της Ευρωλίγκας, με τον Ολυμπιακό να έχει φυσικά ξεχωριστή θέση.

Όπως αναφέρει και το δημοσίευμα, οι ερυθρόλευκοι είναι μια παραδοσιακή ομάδα της Ευρώπης, με πολύ καλούς παίκτες όπως ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης, ενώ ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εγγυάται την ασφάλεια μιας σωστής δουλειάς, όπως συνεχίζει το αφιέρωμα.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται:

«Ο Ολυμπιακός παραμένει μια παραδοσιακή ομάδα στην Ευρώπη. Ο τρεις φορές πολυτιμότερος παίκτης σε Final 4, Βασίλης Σπανούλης είναι ο αρχηγός της ομάδας, με τον δύο φορές πρωταθλητή Ευρώπης, Γιώργο Πρίντεζη, να είναι άξιος συμπαραστάτης. Οι πρωταθλητές προχώρησαν στις μεταγραφές των Πάτρικ Γιανγκ, Ντάνιελ Χάκετ και Ντι Τζέι Στρόμπερι. Επιπλέον, οι δύο νεαροί, Δημήτρης Αγραβάνης και Ιωάννης Παπαπέτρου εξελίσσονται, με τον προπονητή Γιάννη Σφαιρόπουλο να είναι αυτός που εγγυάται την ασφάλεια του σωστού σχεδιασμού».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ