2015-10-13 19:16:12
Φωτογραφία για ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Η... ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΑΝΤΣΕΣ ΓΙΑ ΑΡΣΕΝΑΛ
Σε γραμμή... προτεραιότητας είναι ο Αλέξις Σάντσες, όπως αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ, αναφορικά με την πρόθεση της Άρσεναλ να ανανεώσει πρόωρα το συμβόλαιο του παίκτη της.

Ο Χιλιανός επιθετικός της ευρωπαϊκής αντιπάλου του Ολυμπιακού πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις, όντας ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η Άρσεναλ στο πρώτο διάστημα της φετινής αγωνιστικής σεζόν.

Όπως αναφέρουν τα ξένα δημοσιεύματα, οι «κανονιέρηδες» είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή τους, το οποίο θα του αποφέρει αρκετά περισσότερα από τις 130,000 λίρες εβδομαδιαίως που παίρνει με το τρέχον συμβόλαιό του.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής αυτή τη στιγμή στην λονδρέζικη ομάδα, είναι ο Μεσούτ Οζίλ, με τον Γερμανό παγκόσμιο πρωταθλητή να λαμβάνει 140,000 λίρες την εβδομάδα.

Στόχος των ανθρώπων της Άρσεναλ, είναι να κρατήσουν για αρκετά ακόμα χρόνια τους κορυφαίους τους ποδοσφαιριστές, μιας και τα συμβόλαιά των δύο συγκεκριμένων παικτών, έχουν ισχύ έως το καλοκαίρι του 2018.


Πέρα από τους Σάντσες και Οζίλ, η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ, έχει στη λίστα κι άλλους παίκτες, που θέλει να καλέσει, ώστε να συζητήσει μαζί τους την ανανέωση των συμβολαίων.

Ο Μονρεάλ αναμένεται να υπογράψει ένα νέο τριετές συμβόλαιο, ενώ ο Τίο Γουόλκοτ έχει ανανεώσει το δικό του στις αρχές της σεζόν.

Αναφορικά με την περίπτωση του Μικέλ Αρτέτα, η απόφαση θα παρθεί το καλοκαίρι μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Το συμβόλαιο του Ισπανού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, με την Άρσεναλ να αποφασίσει τότε για το αν θα προτείνει να ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ