2015-10-13 22:43:13
Φωτογραφία για Η ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΕ ΚΟΣΕΝΤΣΑ
Κοινή προετοιμασία με την Ιταλική Κοσέντσα πραγματοποιεί από την Τρίτη (13/10) η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Η αποστολή της Ιταλικής ομάδας έφτασε στη χώρα μας συνοδευόμενη και από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Ιταλίας Φάμπιο Κόντι και θα προπονείται μαζί με τις πρωταθλήτριες Ευρώπης μέχρι και την Πέμπτη (15/10). Ήδη από την Τρίτη το πρόγραμμα ξεκίνησε με δυο κοινές προπονήσεις (πρωί και απόγευμα) στο «Π. Καπαγέρωφ».

Ο ενθουσιασμός και το εγκώμιο του Κόντι

Ο προπονητής της Εθνικής Ιταλίας Φάμπιο Κόντι αναφέρθηκε στην παρουσία της Ρομπέρτα Μπιανκόνι και της Τζούλια Έμολο στον Ολυμπιακό, τον οποίο χαρακτήρισε ως την καλύτερη ομάδα σε Ελλάδα σε Ευρώπη. Αναλυτικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ιταλίας τόνισε στο osfp: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που η Ρομπέρτα (σ. Μπιανκόνι) θα παίξει μια ακόμα χρονιά με τον Ολυμπιακό. Την περσινή σεζόν κέρδισε το Ευρωπαϊκό και το Ελληνικό πρωτάθλημα και αποκόμισε πολύ σημαντικές εμπειρίες και παραστάσεις
. Τις ίδιες εμπειρίες ελπίζω να αποκομίσει και η Τζούλια (σ.Έμολο) αφού δεν πρόκειται μόνο για εμπειρίες στο πόλο αλλά και γενικότερα στη ζωή. Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή αφού έχει κερδίσει το πρωτάθλημα αλλά και στην Ευρώπη με το Κύπελλο Πρωταθλητριών. Φέτος ενισχύθηκε και με την Τζούλια και θα είναι ακόμα πιο ισχυρός αφού απέκτησε μια χαρισματική παίκτρια σε μια σημαντική θέση».

Καπάνα: «Από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός»

Από την πλευρά του ο προπονητής της Κοσέντσα, Μάρκο Καπάνα δήλωσε στο osfp.gr :«Θέλαμε να κάνουμε αυτή την προπόνηση κόντρα στον Ολυμπιακό ο οποίος διαθέτει την μια από τις τρεις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Θέλαμε να πραγματοποιήσουμε αυτές τις δυνατές προπονήσεις για να ξέρουμε αναφορικά με το δικό μας μέλλον, τι μας περιμένει στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Με αυτές τις προπονήσεις που κάνουμε εδώ έχουμε τη δυνατότητα να βελτιωθούμε και να κατανοήσουμε αρκετά πράγματα που θα μας φανούν πολύ χρήσιμα στην πορεία».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ