2015-10-14 07:49:09
Φωτογραφία για «Πόρτα» στο Δήμο Βόλου από πολιτιστικούς φορείς για συνεργασία
Η Αστική μη κερδοσκοπική εταιρία Πλέγμα Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων απέρριψε αίτημα του Δήμου Βόλου για συνεργασία, σε σχέση με την υποψηφιότητα του Βόλου ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021». Η «πολιτιστική» δράση του δήμου Βόλου απέναντι στα αδέσποτα και οι φωτογραφίες διασυρμού της πόλης, που κάνουν το γύρο του κόσμου, είναι η αιτία.

Ο Πολιτιστικός φορέας που αρνείται να συνεργαστεί με τον Βόλο αναφέρει:

Σε απάντηση της επιστολής σας προς την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία Πλέγμα για την συνεργασία μεταξύ πολιτιστικών φορέων της Μαγνησίας με τον Δήμο Βόλου για την υποψηφιότητα του Βόλου ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα του 2021 σας απαντάμε τα εξής:

Με πολύ μεγάλη μας χαρά θα υποστηρίζαμε το Δήμο Βόλου στην διεκδίκηση της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το έτος 2021, καθώς είναι ένας θεσμός που πιστεύουμε και υποστηρίζουμε με θέρμη και ενθουσιασμό. Επίσης με μεγάλη μας χαρά θα υποστηρίζαμε την υποψηφιότητα του Δήμου Βόλου ως ο πλησιέστερος σε εμάς Δήμος που θέτει υποψηφιότητα για αυτό το θεσμό.


Με λύπη μας όμως διαβάζοντας τα δημοσιεύματα για το δημοτικό κυνοκομείο Βόλου και την άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα ζώα μέσα σε αυτό, θεωρούμε ότι αυτή δεν είναι εικόνα που συνάδει με αυτή της πολιτιστικής πρωτεύουσας και ευρωπαϊκής πόλης.

Ως πολιτιστικός φορέας θεωρούμε ότι ο πολιτισμός δεν αφορά μόνο το φάσμα των τεχνών αλλά και συνολικά την αξιοπρέπεια των ζώων και των ανθρώπων.

Με λύπη μας σας ενημερώνουμε ότι δεν επιθυμούμε να συμμετέχουμε και να συνεργαστούμε υπό αυτές τις συνθήκες με τον Δήμο Βόλου για την διεκδίκηση της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2021».
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σοκολατένιος πειρασμός!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σοκολατένιος πειρασμός!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ