2015-10-14 15:09:07
Φωτογραφία για Τέρμα το γυμνό στο Playboy; [photos]
Στο χρονοντούλαπο της ιστορίας μοιάζει να περνάει το γυμνό των σελίδων του Playboy, που μέχρι χθες εξίταρε εκατομμύρια... φανατικών αναγνωστών. Κατ' όπως φαίνεται στην εποχή του διαδικτύου δεν υπάρχει χώρος για γυμνό στα περιοδικά, ακόμα κι αν μιλάμε για το ιστορικότερο ανδρικό έντυπο όλων των εποχών.

Το πολύ γυμνό δεν κάνει αίσθηση και μοιάζει ντεμοντέ, ισχυρίζονται οι ιθύνοντες. Αυτοί είναι και οι λόγοι για τους οποίους το Playboy, στο πλαίσιο της μεταστροφής που κάνει εδώ και ένα χρόνο και ήταν εμφανής στην online έκδοση του, σταματά να δημοσιεύει φωτογραφίες γυμνών γυναικών στο περιοδικό.

Όπως αναφέρουν οι New York Times, στόχος της απόφασης αυτής είναι να δημιουργήσει ένα νέο αναγνωστικό κοινό, το οποίο μειωνόταν δραματικά επί δεκαετίες. Με τον εκσυγχρονισμό, το φρεσκάρισμα και τον επανασχεδιασμό του Playboy, η φωτογράφιση της playmate του μήνα θα εξακολουθήσει να φιλοξενείται μόνο που δεν θα είναι πλέον γυμνή.

Ο άνθρωπος που γέμισε τον κόσμο «κουνελάκια», δεν είναι άλλος από τον δημιουργό του περιοδικού Χιου Χέφνερ, ο οποίος είχε πείσει την Μέριλιν Μονρόε να ποζάρει για το εξώφυλλο του πρώτου Playboy, το 1953.

Σήμερα, εβδομήντα δύο χρόνια μετά η έμφαση θα δοθεί στην ερευνητική δημοσιογραφία, στις συνεντεύξεις, θα υπάρχει στήλη για το σεξ, αλλά θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στο περιεχόμενο και στην ποιότητα του. Άλλωστε όπως αναφέρουν οι επικεφαλής του ομίλου «στη γενιά των ανδρών που έχει ελεύθερη πρόσβαση σε πορνογραφικές ιστοσελίδες το περιεχόμενο είναι αυτό που μετράει».

«Δεν είναι προκλητικό να βλέπεις γυμνό. Στην πραγματικότητα, περιορίζει το κοινό μας» κατέληξε ο CEO του ομίλου Playboy Enterprises, Σκοτ Φλέιντερς, μιλώντας στο NBC.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ