2015-10-14 20:27:29
Φωτογραφία για ΚΑΡΕΜΠΕ : ΗΜΟΥΝ ΤΥΧΕΡΟΣ...
Συνέντευξη στη «Marca» παραχώρησε ο Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος αναφέρθηκε σε μια από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του, που δεν ήταν άλλη από την κατάκτηση του Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο σύμβουλος στρατηγικής του Ολυμπιακού, ανέφερε επίσης πως ο Κασεμίρο είναι πάρα πολύ καλός παίκτης, ενώ είπε και μερικά πράγματα για τον Μπενίτεθ.

«Ήμουν τυχερός που πήγα στη Ρεάλ Μαδρίτης σε μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή. Οι οπαδοί είχαν καιρό να χαρούν στην Ευρώπη και εμείς καταφέραμε να πάρουμε το Champions League. Εκείνη η εποχή ήταν πολύ καλή για μένα, γιατί κατέκτησα και το παγκόσμιο Κύπελλο», ανέφερε ο Καρεμπέ, που συνέχισε, λέγοντας μερικά πράγματα για έναν παίκτη που πιστεύει πως έχει μέλλον με την ομάδα.

«Αυτή τη στιγμή μου αρέσει ο Κασεμίρο. Είναι πολύ δυνατός μέσος και πιστεύω πως μπορεί να γίνει σημαντικός», ήταν τα λόγια του Γάλλου, που κατέληξε, ζητώντας από τον κόσμο της Ρεάλ υπομονή για τον Μπενίτεθ. 

«Όλα φαίνονται καλά. Είναι αλήθεια πως είναι ακόμα αρκετά νωρίς και δεν μπορεί να γίνει μεγάλη ανάλυση, αλλά η Ρεάλ έχει σπουδαία ομάδα που μπορεί να στοχεύσει σε όλους τους τίτλους. Ο Ράφα Μπενίτεθ είναι σπουδαίος κόουτς, αλλά θα χρειαστεί ακόμα δύο μήνες για να αφομοιωθεί η δουλειά του. Ελπίζω τα πράγματα να πάνε καλά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ