2015-10-14 23:24:52
Φωτογραφία για Δύο νεκροί από την κακοκαιρία στην Ιταλία
Στους δύο ανέρχονται οι νεκροί από το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε την Ιταλία την Τετάρτη Ένας άνδρας 40 ετών έχασε τη ζωή του κοντά στην πόλη Φροζινόνε, στην περιφέρεια του Λατίου με πρωτεύουσα την Ρώμη, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε έπεσε σε μεγάλη τρύπα, η οποία δημιουργήθηκε στο οδόστρωμα εξαιτίας της συνεχούς βροχόπτωσης.

Επιπλέον, μία γυναίκα 51 ετών καταπλακώθηκε από κατολίσθηση, σε μικρή απόσταση από την κατοικία της, στο χωριό Τσιβιτέλλα Ροβέτο, κοντά στην πόλη Λ' Άκουϊλα.

Στην πόλη Τίβολι, 50 χιλιόμετρα έξω από την Ρώμη, ο ποταμός Ανιένε υπερχείλισε και τέσσερα άτομα έχουν απομονωθεί μέσα σε μία βιοτεχνία, λόγω των πλημμυρισμένων δρόμων.

Παράλληλα, επτά μαθητές που επέβαιναν σε σχολικό λεωφορείο εγκλωβίστηκε σε ανισόπεδη διάβαση η οποία πλημμύρισε, στην κεντρική περιφέρεια Μολίζε, με τα παιδιά να σώζονται χάρη στην άμεση κινητοποίηση των πυροσβεστών.

Στη Βενετία, τέλος, σημειώθηκε για πρώτη φορά φέτος το φθινόπωρο το φαινόμενο της παλίρροιας, με την στάθμη του νερού να αγγίζει τα 105 εκατοστά. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ