2015-10-15 00:12:04
Φωτογραφία για ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ Official Olympiacos Bc Store ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ! (ΡΗΟΤΟ)
Το θρυλικό Official Olympiacos Bc Store των φίλων του Ολυμπιακού έρχεται και στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Με αφορμή τον αγώνα Euroleague της ομάδας μας με αντίπαλο τη Τσεντεβίτα, η επίσημη μπουτίκ της ΚΑΕ Ολυμπιακός θα βρεθεί στο κλειστό γήπεδο «Δύο Αοράκια» τη Πέμπτη 15/10/2015 από τις 12:00 μ.μ. έως τις 18:00 μ.μ. και από τις 20:00 μ.μ. και έως και μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, ειδικά διαμορφωμένο κατάστημα, με πλήρη γκάμα προϊόντων, θα βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου δίπλα στην είσοδο, από όπου όλοι οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να προμηθευτούν τα επίσημη προϊόντα του Ολυμπιακού.

Επίσης, στον ίδιο χώρο θα βρίσκεται και ο Θρυλέων, η θρυλική μασκότ του Ολυμπιακού, ώστε να φωτογραφηθούν και να τον γνωρίσουν απο κοντά όλοι οι φίλοι του Ολυμπιακού!

Τέλος, το Official Olympiacos BC Store μοιράζει στους φίλους των πρωταθλητών Ελλάδας «χαρτονομίσματα» με τα οποία μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα από τις αγορές των επίσημων προϊόντων της ομάδας! Πιο συγκεκριμένα, σε κάθε εισιτήριο που προμηθεύονται οι φίλοι της ομάδας ηλεκτρονικά (είτε μέσω internet, είτε μέσω των καταστημάτων ΟΤΕ & ΓΕΡΜΑΝΟΣ) θα βρουν τυπωμένο και ένα ειδικό «χαρτονόμισμα-κουπόνι» των 10 ευρώ, το οποίο μπορούν να το εξαργυρώσουν με τις αγορές τους αξίας 50 ευρώ, την ημέρα του αγώνα, στον ειδικό χώρο διάθεσης των Επίσημων προϊόντων της ομάδας που θα στηθεί στο κλειστό γήπεδο «Δύο Αοράκια»!

Σας περιμένουμε!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ