2015-10-15 02:30:08
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ζητάει 110.000 ευρώ αποζημίωση από τον ανιψιό της γιατί την έριξε κάτω κατά λάθος
Μία γυναίκα από την Νέα Υόρκη, έστειλε στα δικαστήρια τον 8χρονο ανιψιό της με την κατηγορία ότι ήταν υπερβολικά ενθουσιασμένος προς το πρόσωπό της την ημέρα των γενεθλίων του.

Η Jennifer Connell, ισχυρίστηκε στις αρχές πως το αγόρι έκανε σαν τρελό, όταν την είδε και αντί να την χαιρετήσει ευγενικά, πήγε με φόρα πάνω της με αποτέλεσμα  να πέσει κάτω και να να πάθει κάταγμα στο καρπό.

 Η περίεργη υπόθεση έχει και συνέχεια, αφού η γυναίκα εκτός ότι κατηγορεί μόνο τον 8χρονο ανιψιό της- και όχι τους κηδεμόνες του-, ζητάει το χρηματικό ποσό των 127,000$ για ψυχική οδύνη.

Ο μικρός σχολίασε πως είναι πολύ τρυφερός και ευαίσθητος και αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο, γιατί αγαπάει υπερβολικά την θεία του.

 Στην τελευταία δίκη που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα, ο μικρός Sean Tarala εμφανίστηκε προβληματισμένος στο δικαστήριο με μοναδική συντροφιά τον πατέρα του, καθώς η μητέρα του χάθηκε πέρσι. Η θεία του αγοριού σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει οικογένεια, ενώ κανείς δε μπορεί να εξηγήσει γιατί αντιδρά με τέτοιον τρόπο.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πάλεψε αλλά «λύγισε»... (74-71)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πάλεψε αλλά «λύγισε»... (74-71)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ