2015-10-15 10:33:18
Φωτογραφία για Δ. Γιαννακόπουλος στη Βουλή: Να είσαστε βέβαιοι ότι το φθηνό ελληνικό φάρμακο θα αντικατασταθεί με ξένο ακριβό
O επιχειρηματίας Δ. Γιαννακόπουλος, αντιπρόεδρος της ΒΙΑΝΕΞ, από το Βήμα της Βουλής, δήλωσε ότι αν ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο θα στείλει στην ανεργία και στη φτώχεια χιλιάδες οικογένειες.

IATRONET.GR

Βολές κατά πάντων έριξε ο επιχειρηματίας Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αντιπρόεδρος της ΒΙΑΝΕΞ από το Βήμα της Βουλής, όπου και βρέθηκε ως εκπρόσωπος του Συνδέσμου Αντιπροσώπων Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων, προκειμένου να τοποθετηθεί για τη φορολόγηση των φαρμάκων που προβλέπεται στο πολυνομοσχέδιο αλλά και για τα ανυπέρβλητα προβλήματα που θα δημιουργηθούν από την ψήφισή του.

Χαρακτήρισε "βλάκες, στημένους ή άσχετους" όσους πρότειναν και θα ψηφίσουν αυτό το νομοσχέδιο που θα στείλει στην ανεργία και στη φτώχεια χιλιάδες οικογένειες.

«Οποιοιδήποτε παρακολουθούν τον τομέα του φαρμάκου και το τι έχει γίνει, αν δεν έχουν καταλήξει στο ίδιο συμπέρασμα είναι είτε στημένοι, είτε βλάκες, είτε άσχετοι...» είπε χαρακτηριστικά.


Για την επερχόμενη ανεργία: "Έχουμε 11.000 θέσεις εργασίας και οφείλω από αυτό εδώ το βήμα να σας πω τι σημαίνει το να ψηφίσετε "ναι" και να περάσει αυτό το άρθρο. Σημαίνει ότι 11.000 άνθρωποι θα μείνουν στο δρόμο, σημαίνει ότι επιχειρήσεις δεκαετιών θα κλείσουν, σημαίνει ότι η χώρα μας στην όποια επόμενη διαπραγμάτευση δεν θα μπορέσει να έχει στη φαρέτρα της φάρμακο, ό,τι μας φέρνουνε οι ξένοι θα πρέπει να λέμε "ναι" σε όλα. Να είσαστε βέβαιοι ότι το φθηνό ελληνικό φάρμακο θα αντικατασταθεί με ξένο ακριβό φάρμακο, θα έρθουν αυτοί στη χώρα μας. Και κάποια στιγμή θα αποδειχθεί".

Θυμίζουμε ότι την περίοδο του δημοψηφίσματος ο Έλληνας επιχειρηματίας είχε ξεκάθαρα ταχθεί υπέρ του «Όχι», τονίζοντας ότι ο ελληνικός λαός θα πρέπει να καταψηφίσει τα μνημόνια, ενώ επισήμανε πως υπάρχει επάρκεια φαρμάκων στην αγορά.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ