2015-10-15 13:03:13
Φωτογραφία για ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ... ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΑΡΣΕΝΑΛ!
Η Άρσεναλ είναι μία ομάδα, η οποία διαθέτει πολλούς και εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, κυρίως από τη μεσαία γραμμή και μπροστά, που μπορούν ανά πάσα στιγμή να δημιουργήσουν ευκαιρία για γκολ.

Μονάδες όπως ο Οζίλ, ο Σάντσες, ο Ζιρού, ο Γουόλκοτ, ο Καθόρλα και πολλοί ακόμα, μπορούν να βρουν θέση στην βασική ενδεκάδα των περισσότερων ευρωπαϊκών ομάδων.

Βλέποντας λοιπόν κάποιος το ρόστερ των «κανονιέρηδων», θα υπέθετε πως ένας από τους παραπάνω ποδοσφαιριστές, θα ήταν αυτός που αποτελεί τη μεγαλύτερη... «πηγή» κινδύνων για τις αντίπαλες εστίες.

Ωστόσο, αυτός που κάνει τη διαφορά και έχει δημιουργήσει τις περισσότερες προϋποθέσεις για γκολ, από το ρόστερ της ευρωπαϊκής αντιπάλου του Ολυμπιακού, είναι ο Έκτορ Μπεγερίν.

Ο Ισπανός δεξιός μπακ, δείχνει πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, με αποτέλεσμα να παίρνει πρωτοβουλίες και να δημιουργεί κινδύνους για τις αντίπαλες άμυνες, φτάνοντας ακόμα και σε θέση να σκοράρει.

Μάλιστα, δεν είναι πρώτος στη συγκεκριμένη κατηγορία μόνο από τους ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ, αλλά σε όλη την Ευρώπη, μαζί με τους Κόσιτς της Στουτγκάρδης και τον Μανγκανί της Ανζί.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ