2015-10-15 13:43:22
Φωτογραφία για Στ. Θεοδωράκης: Αυτή η κυβέρνηση δεν θα μακροημερεύσει
Ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στο Star Κεντρικής Ελλάδας εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι μέρες της σημερινής κυβέρνησης είναι μετρημένες.

Όπως είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού, «αυτή η κυβέρνηση δεν θα μακροημερεύσει» και εξήγησε: «Δεν εννοώ αυτή η Βουλή, εννοώ αυτή η κυβέρνηση», εξήγησε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

«Δηλαδή μόλις φανεί ότι δεν μπορεί να φέρει εις πέρας τα στοιχειώδη πράγματα, θα συρθούμε σε καινούργιους ανασχηματισμούς, σε καινούργιες κυβερνήσεις με την ελπίδα να πάρει χρόνο ο Αλέξης Τσίπρας μέχρι ν' αποδειχθεί ότι η επόμενη κυβέρνησή του δεν μπορεί», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, επεσήμανε ότι το Ποτάμι «στη Βουλή θα ψηφίσει τα μέτρα που αφορούν την πάταξη της φοροδιαφυγής» και κάλεσε όλα τα κόμματα να ενωθούν και να στηρίξουν τα αυστηρά μέτρα που επιβάλλει η Ευρώπη για τη φοροδιαφυγή.

«Έχουμε σκοπό να προσπαθήσουμε να αποκρούσουμε κάποια πέναλτι της κυβέρνησης, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε μάχη στη Βουλή, να υπερασπιστούμε κάποιες τάξεις», σημείωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ