2015-10-16 05:19:07
Φωτογραφία για Γιατί η Captain Marvel δεν έκανε την εμφάνιση της στο Age of Ultron
Μια φήμη ξεκίνησε να βγαίνει προς τα έξω αναφέροντας πως στο αρχικό σχέδιο, η Captain Marvel έκανε την εμφάνιση της στην τελευταία σκηνή του Avengers: Age of Ultron.

Ενώ οι περισσότερες ταινίες δημιουργούνται, προβάλλονται στους κινηματογράφους και κυκλοφορούν σε DVD και Blu-ray, και εκεί τελειώνει η ιστορία, οι ταινίες που βασίζονται σε κόμικς – και ειδικά αυτές που περιλαμβάνουν την Marvel – ελέγχονται σε μεγάλο βαθμό από την αρχή μέχρι το τέλος. Αυτός λοιπόν είναι ο λόγος για τον οποίο μια φήμη διέρρευσε αναφέροντας πως η Captain Marvel υποτίθεται πως στο αρχικό σενάριο του Avengers: Age of Ultron έκανε την εμφάνιση της στη τελευταία σκηνή της ταινίας ως μέλος των Avengers.

Διάβασε επίσης: 11 ταινίες της Marvel παίρνουν ημερομηνία πρεμιέρας

Ο πρόεδρος της Marvel Studios, Kevin Feige, παραδέχτηκε ότι η Captain Marvel όντως ήταν μέρος του αρχικού σχεδίου κατά τη διάρκεια του Q&A σχετικά με τη κυκλοφορία της ταινίας σε DVD και Blu-Ray.


“Μπορεί να έχετε ακούσει μια φήμη περί της Captain Marvel να κάνει την εμφάνιση της στη ταινία,” είπε με ένα συγκεκριμένο χαμόγελο ο Feige όταν ρωτήθηκε για το πως εξελίχθηκε η ομάδα στη τελευταία σκηνή της ταινίας. “Σε ένα σενάριο, την είχαμε μέσα στη ταινία. Αλλά δεν φαινόταν ωραίο να εμφανιστεί από το πουθενά στο τέλος της ταινίας. Οι άνθρωποι γνωρίζουν έτσι κι αλλιώς πως μια solo ταινία της είναι καθ “οδόν.”

Στη τελευταία σκηνή είδαμε τον Falcon, τον War Machine, τον Vision και την Scarlet Witch ως τη νέα ομάδα του Captain America και της Black Widow, οι οποίοι θα τους εκπαιδεύσουν για να δουλέψουν μαζί ως ομάδα.

Avengers Age of Ultron - Team Captain

Η ταινία της Captain Marvel αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 2 Νοεμβρίου του 2018, στη μέση της κυκλοφορίας των άλλων δυο ταινιών δηλαδή (Avengers Infinity War parts 1 και 2).
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ